LAJMI I FUNDIT:

VETMIBRENGË

VETMIBRENGË

Nga: Paul Auster
Përktheu: Dea J Klosi

Reklama

Muret janë në një ngjyrë vjollcë të zbehtë
Dyshemeja është me pllaka të kuqe
Druri i shtratit dhe karriket janë në ngjyrë të verdhë, gjalpë i freskët
Çarçafët dhe jastëkët ngjyrë limoni jeshil, tepër e kthjelltë
Mbulesa, e kuqe all
Dritarja, e gjelbër
Tavolina e tualetit, portokalli
Këmbëzat, blu.
Dyert, jargavanë.
Dhe kaq – asgjë tjetër në këtë dhomë me kanate të mbyllura…