Sot kemi një lojë të re për trurin dhe kjo është ajo që bëri që shumë njerëz të irritohen.

Në këtë raund të “Çfarë shihni në këtë foto?” duhet të tregoni numrin e vrimave në këtë bluzë. A do të arrini të jepni përgjigjen e saktë?

Sa vrima ka në këtë bluzë?

Kjo bluzë duket mjaft normale dhe e thjeshtë, por ka marrë vëmendjen e të gjithëve. Pyetja është: sa vrima ka në bluzë?

Ekzistojnë katër përgjigje të mundshme:

a) 2

b) 4

c) 6

d) 8

Por cila përgjigje është e saktë? Analizoni dhe jepni më të mirën tuaj!

Përgjigja

Epo, është koha të zbulojmë përgjigjen e saktë. Fatkeqësisht, nëse e keni menduar që bluza ka dy vrima, nuk është përgjigjja e duhur. Gjithashtu, është e njëjta situatë nëse mendimi juaj ishte katër dhe gjashtë.

Po, përgjigja e saktë është d! Kjo bluzë ka tetë vrima!

Si kaq shumë njerëz para jush, ju me siguri e keni anashkaluar detajin që nëse vrimat e shqyera në mes të bluzës kalojnë deri në fund, atëherë teknikisht ka katër vrima të shqyera – dy në anën e përparme dhe dy të tjerat në të pasmen. /Telegrafi/