Një aktore dhe këngëtare e talentuar, ajo është e njohur gjithashtu për çiltërsinë e dhe stilin e jashtëzakonshëm, gjithnjë në ndryshim.

Ajo krijoi magji në tapetin e kuq kur ishte një princeshë e mirëfilltë në Met Gala 2019.

Me këtë zgjedhje ajo tërhoqi vëmendjen e të gjithëve.

Gjithmonë mundohet të duket e veçantë, duke sjell më të mirën nga vetja.

Më poshtë gjeni disa nga dukjet më të bukura të ikonës:

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

/Telegrafi/