Përdoruesja e TikTok, Casey W.S Southern vendosi të errësojë vetullat me një ngjyrë që bleu në dyqan.

Pasi vendosi ngjyrën në vetullat e saj, ajo e la që ngjyra ta bënte punën e vetë. Ndërsa priste që ngjyra të merrej, ajo u nis të lexonte udhëzime duke thënë se sa kohë duhet të qëndronte ngjyra në vetullat e saj.

Ajo e kuptoi se e kishte lënë shumë gjatë, kështu që u nis shpejt për të hequr ngjyrën.

Për shkak se ajo e la ngjyrën për një kohë të gjatë, ajo mezi i lau paksa, por përfundoi me vetulla të trasha dhe të errëta. /Telegrafi/

@caseywsouthern

My Epic eyebrow fail video #fail #hotmess #eyebrowtutorial #eyebrowsonfleek

♬ original sound – Casey Watson Southern