LAJMI I FUNDIT:

Vendi ku ndjehesh rehat me gjithçka afër – Tem Residence

Vendi ku ndjehesh rehat me gjithçka afër – Tem Residence

Tem Residence, kompleks modern i vendosur në zemër të kryeqytetit, pranë rrugës A, i cili është në ndërtim e sipër është shndërruar në një nga projektet rezidenciale më të kërkuara të kryeqytetit. 

Kompleksi është projektuar për të bërë jetën më të lehtë për banorët e tij, me një sërë lehtësish që gjenden brenda tij duke përshirë një supermarket me 2000m², parking të mjaftueshëm për banorët, hapësira të gjelbra dhe një retail park. 

Gjithashtu ky kompleks është ndërtuar me standarde evropiane, duke përfshirë këtu edhe izolimin e objektit me fasadë zvicerane, çka bën që secila banesë të jetë e freskët gjatë verës dhe e ngrohtë gjatës stinës së dimrit.

Supermarketi n’derë të shtëpisë 

Supermarketi do të jetë një nga destinacionet më të njohura në kompleks që ka një hapësirë prej 2000 m² hapësirë. Ky supermarket do të ju ofroi banorëve një mënyrë të përshtatshme dhe të përballueshme për të blerë gjërat ushqimore. 

Kurse, Retail Park në Tem Residence përmban një shumëllojshmëri dyqanesh dhe biznesesh, që plotësojnë nevojat e të gjithë banorëve. 

Fasadë ventiluese zvicerane me pamje tërheqëse

Kompleksi Tem Residence karakterizohet nga dizajni minimalist dhe fasadë zvicerane. Arkitektët kanë përdorur një shumëllojshmëri formash të përsëritura, si trekëndëshat, për të krijuar një pamje dinamike dhe tërheqëse.  

Banesat në kompleksin Tem Residence janë projektuar për të qenë sa funksionale aq edhe estetike. Me planimetri të bollshme dhe komoditete moderne, banesat do t’u ofrojnë banorëve një vend të rehatshëm dhe të përshtatshëm për të jetuar. 

Hapësira të gjelbra dhe 500 vende parkingu  

Hapësirat e gjelbra ofrojnë një mjedis të qetë dhe relaksues për banorët. Hapësirat e gjelbra janë një vend i mrekullueshëm për t’i shpëtuar ngutjes dhe nxitimit të qytetit dhe për të shijuar pak paqe dhe qetësi. 

Kurse, për parkimin e veturës tuaj nuk keni pse shqetësoheni shumë. Në Tem Residence do të ketë një hapësirë prej rreth 500 vendparkime për banorët. Kjo siguron që banorët të kenë gjithmonë një vend për të parkuar makinat e tyre. 

Dizajn funksional dhe estetikisht i këndshëm – projektuar nga arkitektë sllovenë 

Kompleksi Tem Residence është projektuar nga arkitektë të njohur sllovenë dhe ka një dizajn minimalist që është funksional dhe estetikisht i këndshëm. 

Ndërtimi është i cilësisë më të lartë, duke përdorur materiale dhe teknologji më të fundit. Banesat në këtë kompleks janë të tipeve të ndryshme dhe u përshtaten nevojave të blerësve të ndryshëm. Tem Residence ndodhet në një vend të përshtatshëm, afër të gjitha shesheve dhe lehtësive të tjera, si dhe trafikut urban. 

Tem Residence është më shumë se thjesht një vend për të jetuar – është një vend për t’u quajtur shtëpi. Është një vend ku mund të relaksoheni dhe të çlodheni, dhe ku mund të shijoni më të mirën e asaj që qyteti ka për të ofruar. 

Mos prisni më gjatë – bëjeni Tem Residence shtëpinë tuaj! 

Për më shumë informacione kontaktoni:

Tel:044/800-565  

Web: tem-residence.com