0Shares

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës ditëve të ardhshme nuk do të ketë energji elektrike, për shkak të intervenimeve në rrjet.

Më poshtë orari dhe vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike:

Prishtinë

1.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të shkyçet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marecit dhe Mareci .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

2.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16021005) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja e ndërprerjes: premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

3.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J5 Bardhoshi (Kodi: 13000001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

4.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pokleku i ri (Kodi: 16021007) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel .

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

5.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

6.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qendra Shkollore (Kodi: 16021009) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanasellë.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.05.2017 do të shkyçet NS 10/0.4kV Euromedi(Kodi: 15018016097) i cili furnizohet nga Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi: 15018016) (NS 35/10 kV Fushë Kosovë) do të shkyçet prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: lagjja te Euromedi (mbrapa Preniqit).

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 0.4kV.

Prizren

1.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i përçuesve në shtyllë të drurit.

2.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci Ulët, Kërsteci I Nalt, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i motorëve të ndërprerësëve.

3.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sharri 1 (Kodi: 30036005) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore. Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat; afariste: HIT Flores dhe Zgatari Komerc.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i motorëve të ndërprerësve.

4.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të shkyçet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036009) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipoto dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: revizionimi, kotrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRr 10kV.

5.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sharri II (Kodi: 30036003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Dëshmorëve, e Restelicës, e Brodit, e Radeshës; afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.

Arsyeja e ndërprerjes: revizionimi, kotrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRr 10kV.

Pejë

1.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 12:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e nënstacionit të ri 10/0.4kV 250MVA fshati Gllaviqicë.

2.

Më 06.05.2017 në NS 110/10 kV Deçan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 07:30 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

3.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Deçan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Mazniku.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i tri shtyllave të tensionit të mesëm në fshatin Maznik.

4.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Deçan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Istogu do të shkyçet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 13:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e konsumatorit Skanderbeg Shpk.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Deçan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Beran, Prapaqan, Berliq, Krushevci i Ri, Rashiq, Gjocaj, Turjak e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave të mesëm, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Deçan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ledina (Kodi: 53000001) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqel, Beleg, Baballoq, Dubravë, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Raq-Moglicë (Kodi: 81083017) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

2.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 82081008) prej orës 09:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i përçuesve në shtyllë të drurit.

3.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Piskota (Kodi: 80080008) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Dedë Gjon Luli, Carrapatoku dhe Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

4.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Metaliku-Tefloni (Kodi: 80080026) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Metaliku-Tefloni.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

Gjilan

1.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ferma e Livoqit (Kodi: 63000011) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë, ndërrim shtyllave të tensionit të lartë.

Mitrovicë

1.

Më 05.05.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë dhe vendosja e shtyllave.

Ferizaj

1.

Më 05.05.2017 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezes ( Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci Baincë, Shala dhe Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: ngritja e shtyllave 12m. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)