0Shares

Hulumtimi më i ri ka treguar se njerëzit që konsumojnë ushqime me prejardhje bimore më shumë kënaqen në seks, në krahasim me mishngrënësit.

Mund të jenë më pak muskulozë, më të dobët apo më të zbehtë se të tjerët. Por ama të jeni të sigurt, se ata bëjnë më mirë dashuri se të tjerët. Mendohet se disa nga substancat bimore mund të ndikojnë në sasinë e hormoneve në organizëm dhe të forcojnë aktivitetin seksual.

Hulumtimi i botuar në revistën “Honnones and Behavior” ka vërejtur lidhjen midis hormonit seksual ‘phytoestrogen’ në bimë dhe sjelljes gjatë seksit. Ai është në fakt i pari që shqyrton lidhjen midis hormoneve seksuale që janë gjetur tek bimët dhe sjellja seksuale e atyre që i hanë më shpesh ato.

Janë bërë shumë hulumtime dhe përfundimi del se vegjetarianët dhe mënyra e tyre e ushqimit ndikon që ata të jenë më aktivë dhe më të fortë gjatë seksit.
/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)