LAJMI I FUNDIT:

Veç DETI po na mungon! 

Veç DETI po na mungon! 

Në këto ditë të nxehta, shuuumë të nxehta, veç deti mundet me na kry punë… E kur është fjala të pajisjet e domosdoshme që ju duhen për DETI, të gjitha ama të gjitha, ju presin ÇDO DITË LIRË në Viva Fresh Store.

Bikini për plazh nga më të bukurat…Të gjitha llojet e kapelave, çantave dhe bluzave për çdo stil… Syza, shorce, boroleta, peshqira, pajisje të notit për fëmijë dhe të rritur! Dyshekë dhe frigo plazhi, lodra dhe shumë lodra për fëmijë… BAZENA me dimensione dhe modele të ndryshme, si dhe shumë e shumë pajisje të tjera për plazh i gjeni ÇDO DITË LIRË në të gjitha pikat e Viva Fresh Store.

Viva Fresh Store

Përfito me tepër!

Artikull i sponzorizuar