Ka qenë ikona e rrugëve të kryeqytetit për vite – por Clio vazhdon ta mbajë edhe ta fuqizojë këtë epitet me gjeneratën e re, Clio 5.

Clio i ri tashmë ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithë adhuruesve të veturave, duke qenë një mundësi e mirë për të marrë një veturë e cila i ka të gjitha, që prej çmimit e deri te cilësia më bashkëkohore e drejtimit të veturës.

“Pasion për Jetën” është moto e Renault, por Clio është më shumë se kaq, duke ofruar prakticitet në secilin aspekt, një revolucion nga ana e enterierit dhe një evolucion nga ana e jashtme e dizajnit.

Clio i ri tashmë po pushton rrugët e vendit tonë, duke mbajtur epitetin e ikonës pasi qysh në ditët e para të lansimit në treg të gjeneratës së re të veturave, adhurues të shumtë të tij i kanë besuar vetes veturën më të re të Renault.

Dhurata ideale…

Një shpërblim për vete pas viteve të punës e përkushtimit apo dhuratë për familjarët, Renault Clio është vetura ideale e cila edhe po vjen me dhuratë – një motoçikletë elektrike në vlerë prej 700 euro.

Tashmë shumë qytetarë kanë blerë Clion e ri nga Renault e në mesin e tyre ka edhe yje televizive.

Është top showmani nga TV Dukagjini, Durim Xhema, ai që ka pushtuar rrugët e kryeqytetit me Clion e ri me paketën speciale RS, duke shijuar kështu maksimalisht secilin moment me veturën e re.

Top showmani Durim Xhema me Clion e ri RS.

Të bëheni me Clion e ri është shumë lehtë – për vetëm 118 euro në muaj në Auto Mita që është distributor i autorizuar për Renault, ju bëheni me Clion e ri.

Për ta parë nga afër këtë bukuri të rrallë të rrugëve të Kosovës, vizitoni showroomin e Auto Mita në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. /Telegrafi/