Për shumicën e meshkujve, rënia e flokëve nuk është vetëm problem estetik, por është edhe çështje që ndikon në vetëbesimin e tyre e që tërë kohën i preokupon mendjet e tyre. Zgjidhja për këtë problem është mbjellja – gjë e cila fatmirësisht mund të realizohet mirë e lirë edhe në Prishtinë!

Rënia e flokëve mund të ndodh për arsye të ndryshme, dhe kryesisht shfaqet si një problem estetik. Mirëpo, në ditët e sotme, ka procedura efektive për mbjelljen e flokëve, që mundësojnë rikthimin e rritjes së tyre. Në të shkuarën për intervenime të tilla është nevojitur udhëtimi jashtë vendit si dhe pagesa e shumave të larta monetare. Por këto shërbime mund të realizohen me çmime të arsyeshme edhe në qendër të Prishtinës, ku kompania turke VatanMed ka hapur klinikën e saj të re.

VatanMed është themeluar në vitin 2007, dhe ofron shërbime të ndryshme në fushën e operacioneve estetike dhe operacioneve të mbjelljes së flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave, në shumë vende të botës. Prej dy vitesh është e pranishme në Kosovë. Tashmë ka 15 degë në katër kontinente: Evropë, Azi, Afrikë dhe Amerikë, kurse selia e saj kryesore është në Stamboll të Turqisë. Prej se është themeluar ka ofruar shërbime për më shumë se 40,000 njerëz.

Mbjelljen e flokëve VatanMed e ka ngritur në nivel arti, duke ndërthurur shëndetin dhe estetikën. Për performimin e këtij arti, ka ekipe profesionistësh, të cilët përdorin teknologjinë e fundit dhe metodat më të reja, si dhe ofrojnë kujdes gjatë tërë kohës. Krahas mbjelljes së flokëve, VatanMed në klinikën e saj në Prishtinë ofron edhe shërbime dentare dhe estetike. Kjo kompani vepron në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e shëndetit dhe i jep rëndësi mjekëve, klinikave dhe personelit shëndetësor, me ç’rast të gjitha operacionet kryhen me nivel të lartë të komoditetit në salla të sterilizuara. Mjekët profesionistë të ardhur nga Turqia qëndrojnë në Kosovë, gjë që mundëson ofrimin e shërbimit 24/7, sikurse edhe komunikimin e rregullt me secilin pacient, me qëllim të ndërtimit të besimit të ndërsjellë. Klinika e VatanMed në Kosovë për shërbimet e saj ofron edhe dokument garancie, i cili është i vlefshëm në 15 degët e kësaj kompanie anembanë botës.

Procedurat për mbjelljen e flokëve realizohen pa dhimbje apo djegie për pacientët, ndërkohë që kënaqshmëria e tyre me shërbimet është në nivelin më të lartë. Për këtë, VatanMed në gjirin e saj ka mbledhur mjekë profesionistë dhe personel shëndetësor të përgatitur maksimalisht, të cilët në çdo kohë janë të gatshëm që të ofrojnë ndihmë për secilin pacient. Pas intervenimit pason procesi i shërimit, gjatë së cilës periudhë VatanMed garanton përkrahje gjatë 24 orëve. Periudha e shërimit zgjat 7 deri në 10 ditë.

Tradita, profesionalizmi, si dhe mijëra pacientë të kënaqur me mbjelljen e flokëve janë referencë e mjaftueshme për secilin person që ka probleme me rënien e flokëve se këtij shqetësimi mund t’i japin fund tani edhe në Prishtinë. Ndërsa për të siguruar lumturinë e klientëve, VatanMed zbaton politikë të çmimeve të orientuara kah njerëzit, gjë që dëshmohet edhe me sjelljen e këtyre shërbimeve në Kosovë, në mënyrë që të eliminohen shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit për pacientët kosovarë.

Prandaj, nëse keni probleme me rënien e flokëve, dhe për këtë arsye jeni të pasigurt dhe të pakënaqur, për të shijuar përsëri pamjen tuaj, nuk keni pse të udhëtoni në vende të largëta dhe të paguani shifra astronomike. Por një pamje më të rregulluar dhe më të re, pa ndikuar në pamjen natyrale, mund ta fitoni në VatanMed.

Nëse keni nevojë për një intervenim të tillë, i cili me të vërtetë do ta ndryshojë jetën tuaj dhe do t’ua kthejë vetëbesimin, mund të caktoni terminin për KONSULTIM FALAS duke kontaktuar VatanMed-in në:

Adresën: Rruga Nënë Tereza Nr. 1, Prishtinë
Nr. tel: 
+383 45 781 888
Web: www.vatanmed.com