Të premten është vandalizuar instalacioni që Eliza Hoxha kishte vendosur në kampusin e Universitetit të Prishtinës.

Pasi nuk kishte gjetur mbështetje në Komunën e Prishtinës, për idenë e saj për pjatat e antenave satelitore, Hoxha thotë se vendosi t’i dërgojë në Bienalen e Arkitekturës. Sipas saj, ky lloj antenash përçonte një varg mesazhesh për vështirësitë e informimit e edukimit gjatë viteve 1990/

“Kisha pas shumë qejf me hy ne kokên e personit që e ka bo këtë akt, veç me mujt me kuptu logjikën dhe knaqêsinë që mundet me ja dhanë një gjest i tillë…. Fort bre koka munduuuuu …. Fort… Garant orgazêm ka përjetu … Sa gjynah”, ka shkruar Hoxha në profilin e saj në Facebook.