LAJMI I FUNDIT:

Valdrin Sahiti me veturë të re? Nuk e zbulon modelin (Foto)

Valdrin Sahiti me veturë të re? Nuk e zbulon modelin (Foto)

Kreatori i famshëm i modës nga Kosova, Valdrin Sahiti, me sa duket ka plane të reja tani, pas martesës.

Reklama

Pas promovimit të linjës së re të veshjeve për femra dhe meshkuj, Sahiti në profilin e tij në Instagram ka postuar një model të ri të veturës së Nissan, e cila është e mbuluar dhe nuk dihet saktë se cili version i veturës së re nga Nissan është.

Në foton që ai e ka postuar në Instagram, Sahiti e ka prezantuar një model të ri të veturës së Nissan, dhe ka thënë “se kësaj radhe, ai ka zgjedhur Nissan” si veturën e tij të re.

Në kërkesën tonë për më shumë informacion, Zgjim Mita, drejtor ekzekutiv në AutoMita ka thënë se ky model ende nuk është zbuluar në tregun e Kosovës, por sipas tij, ky model i veturës do të zbulohet zyrtarisht në treg në ditët e ardhshme.

Por duke e parë që është e mbuluar dhe në ambientet e sallonit të AutoMita-s, përfaqësuesit zyrtar të Nissan për Kosovë, mund të arrijmë në përfundim se Valdrini është duke menduar për një model të ri të veturës me 0 kilometra.

Fotoja e veturës së re të Valdrin Sahiti më poshtë: