0Shares

Prishtinës i shtohet edhe një mundësi për cilësi dhe sasi në derivate. Kjo pasi kompania V-Petrol do të ketë pikën e dytë në Kosovë, ku janë të punësuar 60 persona.

V-Petrol punon në tregun e industrisë së naftës që nga viti 1994, ku deri më tani ka arritur të zgjerohet me pesë pika të shitjes.

Kjo kompani ka vendosur që pikën e 6-të ta hap në Kosovë, e cila është e dyta në vendit tonë, pas asaj që hapi në vitin 2006.

Pronari i V-Petrol, Valon Azizi tha se për shumë arsye kanë vendosur që ta hapin pikën e re të shitjes, por njëra është pasi kanë pas kërkesa nga klientët e kompanisë.

“Me investimin e ri ose me hapjen e pikës së re janë punësuar 60 punëtorë në pompë, restorant, market, si dhe autolarje”, tha ai.

Ai sqaron se kompania e tyre çdo kund vepron në hyrje dhe dalje të qytetit, derisa ka shtuar se ofrojnë produkte të garantuara për klientët, si në cilësi, ashtu edhe në sasi.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)