Veçse jeni mërzitur nga planet verore për muskuj barku? Mos u brengosni sepse këto ndjenja do t’ua ndryshoj David Kingsburry, njeriu për të cilin Hugh Jackman thotë se është trajneri më i mirë në botë me të cilin ka bashkëpunuar.

David Kingsburry ka dizajnuar një rutinë ushtrimore për ndërtimin e muskujve të barkut, por me një ndryshim: është një lojë.  Këtë lojë mund ta luani me të tjerët, por edhe vetëm, transmeton Telegrafi.

Sido që të jetë, për këtë lojë nevojiten një palë karta dhe shumë vendosmëri për të përfunduar.

Parimi i sesionit është i thjesht, çdo lloj karte ka një lëvizje të caktuar dhe numri i kartës tregon për numrin e përsëritjeve që do t’i performoni (kartat me figura janë 10, pika është 11 dhe Jokeri është 1 minutë pushim).

I përzieni kartat dhe i merrni kartat nga lart. Pastaj filloni ushtrimet derisa të kenë përfunduar kartat.

Kur letra qëllon me figurë të zemrës e bëni këtë ushtrim:

Kur letra qëllon me figurën maç: 

Kur letra qëllon me figurën me lule: 

Kur letra qëllon me figurën e diamantit:

/Telegrafi/