Goditni muskujt tuaj të stomakut dhe bërthamën e muskujve me këtë trening thelbësor

Sa më e fuqishme t’ju jetë bërthama e muskujve, aq më shumë do të mund të ngrini pesha më të mëdha dhe të zvogëloni rrezikun nga lëndimet, transmeron Telegrafi.

Ekzekutoni çdo lëvizje në radhën pasuese pa pushim ose me sa më pak pushim:

• Përkulja e Hollow-it, përsëritje maksimale. Menjëherë pastaj ekzekutoni setin e kërcimeve me pozicionin e sipërm, të mesën dhe të poshtëm.
• Lakimi ekcentrik me shufër, 5 përsëritje
• Pulovri ekscentrik me pesha dore, 15 përsëritje.
• Përkulja e Hollow-it, sa më gjatë që të mundeni.

Ky është një rund. Pushoni 2 minuta. Ekzekutoni 2 deri në 4 raunde totale.

A post shared by Men’s Health (@menshealthmag) on Jul 29, 2016 at 6:02am PDT

/Telegrafi/