LAJMI I FUNDIT:

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

Në një botë gjithnjë e më të ndërlidhur, universitetet po përqafojnë bashkëpunime ndërkombëtare për të përmirësuar cilësinë e arsimit dhe për t’u ofruar studentëve mundësi të ndryshme mësimi.

Ky artikull hedh dritë mbi partneritetin midis Universitetit Shtetëror të Arizonës dhe Uni Universum International College , duke theksuar përpjekjet e tyre të përbashkëta për të nxitur arsimin global dhe për të promovuar shkëmbimin kulturor.

Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Shtetëror të Arizonës dhe Uni Universum International College përfaqëson një angazhim për të nxitur edukimin global dhe për të promovuar shkëmbimin kulturor.

Nëpërmjet nismave të tyre të përbashkëta, të dy institucionet synojnë të përgatisin studentët për sukses në një botë të ndërlidhur, të lehtësojnë kërkimin novator dhe të ushqejnë një mjedis mësimor të larmishëm dhe gjithëpërfshirës.

Për më shumë informata rreth programit kontaktoni në:

Nr.tel: +383 44 144 062

E-mail: info@universum-ks.org

Facebook: Kolegji Universum

Instagram: universumcollege

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Industria e prodhimit të çelikut në Europë ndodhet në rrezik

Industria e prodhimit të çelikut në Europë ndodhet në rrezik

Ekonomi
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Ekonomi

"Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
Kalo në kategori