LAJMI I FUNDIT:

Twitter thotë se përdoruesit do të mund të apelojnë pezullimin e llogarisë

Twitter thotë se përdoruesit do të mund të apelojnë pezullimin e llogarisë

Përdoruesit e Twitter do të jenë në gjendje të apelojnë pezullimet e llogarive dhe të vlerësohen sipas kritereve të reja të platformës së mediave sociale për rivendosje, duke filluar nga 1 shkurti, tha kompania të premten.

Sipas kritereve të reja, të cilat pasojnë blerjen e kompanisë nga miliarderi Elon Musk në tetor, llogaritë e Twitter do të pezullohen vetëm për shkelje të rënda ose të vazhdueshme dhe të përsëritura të politikave të platformës, përcjell Telegrafi.

Shkeljet e rënda të politikave përfshijnë përfshirjen në përmbajtje ose aktivitet të paligjshëm, nxitjen ose kërcënimin e dhunës ose dëmtimit, dhe përfshirjen në ngacmimin e synuar të përdoruesve të tjerë, ndër të tjera.

Twitter tha se në vijim, do të ndërmarrë veprime më pak të rënda, në krahasim me pezullimin e llogarisë, të tilla si kufizimi i “shtrirjes së tweet-eve” që shkelin politikat e tij ose duke u kërkuar përdoruesve të heqin tweet-et përpara se të vazhdojnë të përdorin llogarinë. /Telegrafi/

Reklama