Gazela e ngecur në baltën e një lumi në Parkun Nacional Kouger, që ndodhet në Afrikën e Jugut, u shpëtua nga një turist i kujdesshëm.

Pasi hoqi këpucët dhe çorapet ai e tërhoqi për brirë kafshën lodhur, që besohet të ketë qëndruar në atë formë për një kohë të gjatë, transmeton Telegrafi.

Kjo për faktin, se mbeti e palëvizshme edhe kur doli në tokë, ndërsa e kishte të vështirë derisa u ngrit që të niset përsëri. /Telegrafi/