Pas njoftimit të sotëm se ish-prokurorja speciale Katica Janeva ka shpenzuar gjithsej 157.000 euro, si bonuse, ka reaguar gjyqtari Vladimir Tufegxhiq.

“Falë aplikacionit të ri të Ministrisë së Financave, opinioni ka mësuar për pagat dhe shtesat e paguara për prokurorët specialë gjatë katër viteve të fundit. Në raportet financiare të PSP për gjashtë muaj të disponueshme dhe të paraqitura në Kuvend, unë nuk kam arritur të lexoj se është publikuar pagesë në bazë të një “shtesave të konfidencialit” dhe baza të tjera për pagesën e shtesave për prokurorët specialë”, tha gjyqtari.

Janeva dhe ekipi i saj kanë marrë shuma të mëdha bonusesh Janeva dhe ekipi i saj kanë marrë shuma të mëdha bonusesh

Ai tha se ajo që pret më së paku nga Prokuroria Publike është që menjëherë të hap hetim financiar për shpenzimet e parave të buxhetit gjatë mandatit të PSP-së./Telegrafi/