I doni lulet dhe bimët e dhomës, ndërsa ato, me gjithë kujdesin që ua kushtoni, në banesën tuaj ngadalë përparojnë?

Po ju zbulojmë një sekret të vogël, i cili përgjithmonë do t’ju ndihmojë! – transmeton Telegrafi.

Që më të mos ju ndodhë që lulet t’ju vyshken apo që më ngadalë të rriten po ju zbulojmë një sekret të vogël, i cili do t’ju ndihmojë që lulet tuaja me sukses të zhvillohen.

Fjala është për trukun e thjeshtë dhe të pabesueshëm!

Në të vërtetë, ju nevojitet që pelenën (pampersin) ta mbushni me ujë, pastaj ta shqyeni dhe xhelin e nxjerrë në atë mënyrë nga pelena ta qitni në një enë.

Në atë enë shtoni edhe pak dhé dhe që të gjitha përzieni. Përbërjen qiteni në saksi në të cilën do të mbillni lulen.

Në saje të këtij veprimi lulet tuaja gjithmonë do të kenë lagështinë e duhur:

/Telegrafi/