LAJMI I FUNDIT:

Trendet më të mëdha verore për manikyrin

Trendet më të mëdha verore për manikyrin

Takimet për thonjtë janë emocionuse, mesiguri që mezi po prisni që një artist më në fund të zbukuroj thonjt tuaj me të gjitha trendet argëtuese të artit të thonjve të verës që keni shënuar në Instagram.

Reklama

Në rast se nuk jeni saktësisht të sigurt se çfarë dëshironi, ne kemi mbledhur ato trende që do të bëjnë bujë gjithandej.

Së pari, ju do të shihni trendin në anën më të thjeshtë të spektrit me vrull të frymëzuar nga viteve ’70, me variacione që janë minimaliste dhe maksimaliste; i heshtur dhe i gjallë.

Shpejt përpara në vitet ’90 që sjellin kujtime të lumtura për njerëzit. Me pasigurinë e vitit të kaluar, është kaq bukur të reflektojmë për një kohë argëtuese, lehtësuese dhe të relaksuar.

Pjesë tjetër për trendet më të verës së artit të thonjve të verës janë thonjtë 3D.

Disa ide të bukura nga të cilat mund të merrni inspirim ua sjelli më poshtë:

/Telegrafi/