Për shumicën e njerëzve, ushtrimet e rregullta fizike janë pjesë kruciale e një jete të balancuar dhe të shëndetshme.

Sipas ekspertëve shëndetësorë, ushtrimet aerobike mund ta rrisin performancën e trurit dhe, sigurisht, sjellin shumë përfitime tjera fizike e mendore, transmeton Telegrafi.

Por, pavarësisht këtyre, kjo nuk nënkupton se shumica e njerëzve të suksesshëm janë fanatikë të ushtrimeve fizike, ndonëse jemi mësuar që vazhdimisht të lexojmë artikuj për ushtrimet e preferuara të personaliteteve të njohura.

Në fakt, disa prej tyre thonë se e shmangin palestrën dhe ushtrimet tjera në përgjithësi.

Më poshtë i keni disa prej këtyre njerëzve të suksesshëm që nuk merren me ushtrime fizike

Angelina Jolie

Jolie nuk le kohë asnjëherë për ushtrime fizike. Aktorja e njohur ka thënë se ajo gjithmonë ka preferuar të mos ushtroj.

Kristen Stewart

Stewart e shmangë palestrën, pasi që është ‘bekuar’ me gjene nga prindërit e saj që ajo të jetë në mënyrë natyrale e hollë.

“Të gjithë jemi kështu të hollë në familje, prandaj nuk kam nevojë të merrem me ushtrime fizike apo t’i nënshtrohem ndonjë diete”, ka thënë ajo.

Donald Trump

Presidenti i SHBA-së jo vetëm se e shmangë palestrën, por edhe beson se ushtrimet fizike janë të dëmshme.

‘The New Yorker’ ka raportuar se “Përveç golfit, Trump mendon që ushtrimet fizike janë të këqija sepse njerëzit, njësoj sikur bateritë, janë të lindur me një sasi të caktuar të energjisë dhe nuk duhet ta harxhojnë atë”.

Vlen të ceket se hulumtimet shkencore nuk i mbështesin mendimet e Donald Trump-it për çështjet shëndetësore. /Telegrafi/