LAJMI I FUNDIT:

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Universum, po arsimin në Kosovë përgjithmonë! UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA.

Të gjithë studentët të cilët diplomojnë nga Universum International College – UNI, do të pajisen me diplomë “Fuqizuar nga Arizona State University”.

Përmes këtij partneriteti, mund të përfitojnë edhe studentët nga institucionet tjera të cilët i TRANSFEROJNË studimet në Universum dhe të marrin diplomë të fuqizuar nga Arizona State University.

Transfero të gjitha provimet nga universiteti paraprak përfito 30% zbritje & shkëmbim semestral në njërin nga 221 Universitetet Partnere në 26 shtete të BE-së me BURSË të plotë.

ASU për të tetin vit radhazi, renditet në vendin e parë për inovacion nga US News & World Report, duke dalë para MIT, Stanford dhe Harvard.

A dëshironi edhe ju t’i transferoni studimet në Universum, t’i ndjekni ligjeratat me orar fleksibil pa shkëputje nga puna dhe pastaj ti vazhdoni ato jashtë vendit me bursë të plotë. Shiko programet e akredituara për studime në UNI-Universum International College.

Për më shumë informacione kontaktni në:

E-mail: info@universum-ks.org

Nr.tel:+383 44 144 062

Facebook: Kolegji Universum

Instagram: universumcollege

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Opozita dhe pushteti përplasen lidhur me themelimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Opozita dhe pushteti përplasen lidhur me themelimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Ekonomi
Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Ekonomi
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Ekonomi
Një shëtitje virtuale në VitaLand - vendi ku aventurat nuk kanë kufij

Një shëtitje virtuale në VitaLand - vendi ku aventurat nuk kanë kufij

Vitaland
Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Kosmonte Foods
Kalo në kategori