Avokati Aleksandar Tortevski sonte për televizionin “Telma” tha se publikimi i deklaratave dhe urdhrave nga hetimi për rastin “Haraçi” është absolutisht një krim. Ai ka komentuar deklaratën e sotme të Hristijan Mickoskit se ai i ka të gjitha deklaratat dhe urdhrat nga Prokuroria Themelore Publike për hetimin e rastit “Haraçi”.

“Ne kemi nevojë për një organizim të ri në të gjithë sistemin e Prokurorisë Themelore Publike. Duhet të komplimentohet me njerëzit me personelin, teknikën dhe kontrollet e besnikërisë së stafit. Nëse kjo është e vërtetë, atëherë informacioni sekret nga hetimi po rrjedh. Absolutisht është një krim nëse dikush ka siguruar të gjitha dokumentet për atë procedurë. Procedura është sekrete, është një lëshim i madh nëse u sjellin dokumentet kush si do që dëshiron”, thotë Tortevski./Telegrafi/