Shën Valentini është te dera dhe për shkak të punës e angazhimeve ende nuk keni vendosur për mënyrën si do të befasoni njeriun e jetës? Atëherë në këtë artikull jeni në vendin e duhur.

Ekzistojnë dy gjëra që duhet t’i keni parasysh kur bëni dhuratë për ditën e dashurisë.

E para: çka do të bëni dhuratë?

E dyta: si do ta bëni dhuratën?

Më poshtë gjeni top 5 dhuratat me të cilat mund ta bëni diferencën në këtë Shën Valentin.

Buqetë me lule të ndryshme

Buqeta dhe lulet kurrë nuk dalin nga trendi, mirëpo nëse mund t’ia dilni të bëni diferencën me to, atëherë ju do të rrëmbeni edhe më shumë zemrën e asaj/atij.

Kombinoni disa lloje lulesh në një buqetë sepse kështu do të flisni për  e dashurisë tuaj.

Befasi në vendin e punës apo kudo që ai/ajo është!

Personi i jetës tuaj mund të di se do të pranojë dhuratë për Shën Valentin, por nuk do të mund ta presë atë në vendin e punës apo kudo që është në atë moment.

Nga p.sh?… një kompani që e ka dhuratën dhe e dërgon te personi i zemrës! Prandaj, ju mund t’i shtoni sensacion dhuratës së Shën Valentinit duke e dërguar dhuratën te ai/ajo “pa pritë e pa kujtu”.

Begmart.com vjen në Kosovë me një mundësi unike ku ofron paketë të Shën Valentinit për TË DASHURËN apo TË DASHURIN, të cilën kjo platformë e dërgon kudo që personi juaj i zemrës është. Befasia perfekte po ekzistojka!

Gjësende që “përputhen” me të

Një set gotash “Mr. & Mrs” apo një palë veshejsh me shkrim të tillë është po ashtu një ide interesante.

Nuk keni nevojë që të dilni në publik me veshje që përputhet, por së paku të kaloni natën duke u kënaqur së bashku me një dukje që përputhet vetëm sa e bën këtë datë shumë më interesante.

Një foto-dhuratë sentimentale

Dhuratat e personalizuara janë gjithmonë zgjidhje e mirë, sidomos sepse ato kanë vlerë sentimentale.

Krijoni dhuratë të personzlizuar duke kombinuar një foto tuajën me një kornizë të veçantë, një letër romantike apo një kujtim tuajin nga një udhëtim diku larg për të kujtuar me mall kohën para pandemisë.

6 muaj abonim në Netflix

Mbrëmjet në kinema mund të jenë të pezulluara për shkak të pandemisë, megjithatë kjo nuk do të thotë se ju duhet të ndalni kënaqësinë në ndonjë hapësirë private.

Një dhuratë më ndryshe do të ishte që partnerit tuaj t’ia bëni një dhuratë abonim prej 6 muajsh në Netflix.

Vërtet dhuratë ndryshe, e që partneri mund t’ia shohë hajrin!