Nëse jeni çift që mendoni të krijoni familje apo veçse jeni një familje me mbi 2 anëtarë, atëherë sigurisht se mund të jetë në mesin e ëndrrave tuaja ta gjeni banesën ideale.

Thonë se kur njeriu krijon familje, fillon të mendojë vetëm për ta dhe për t’ua plotësuar të gjitha nevojat e kërkesat.

Kjo është shumë e vërtetë, e posaçërisht në aspektin e ofrimit të një ambienti të ngrohtë e modern për më të çmuarit tuaj!

Por, nëse jeni duke kërkuar banesën ideale, atëherë ne e kemi gjetur për ju – ajo është në Linda Premium Residence!

Kompleksi modern Linda Premium Residence i ofron tipet e përshtatshme të banesave për familjen tuaj, ku mund të përmendet Tipi A1 dhe Tipi B8.

Secila prej këtyre dy tipeve ofron dhoma të mjaftueshme të gjumit, banjo e WC, dhomë të qëndrimit ditor me kuzhinë, etj.

Përveç madhësisë së madhe e hapësirës së mjaftueshme, tipet e banesave në Linda Premium Residence i gëzojnë edhe benefitet e shumta që i ofron kompleksi, duke përfshirë:

– Hapësira të gjelbëruara
– Kënde të lojërave për fëmijët tuaj
– Kopshtin e fëmijëve
– Dritare nga PVC
– Siguri dhe vëzhgim me kamera 24/h
– Sistemin Smart Home, etj.

Për ta blerë njërën prej këtyre dy tipave të banesave që i përmbushin të gjitha standardet evropiane, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com