Kapërcimi i disa pengesave në një park në Slloveni, një të riut nuk i shkuan si duhet, por jo për fajin e tij.

Derisa ishte në ajër, çiklistit slloven iu shkëput timoni duke bërë që të rrëzohet menjëherë në tokë, transmeton Telegrafi.

Kamera që kishte në helmet, ka marrë pamjet e tërë momentit, që mund t’i shkaktonte atij dëme të konsiderueshme .

Megjithatë, shpëtoi pa asnjë lenidm dhe arrit të largohej nga hapësira ku ndodhi ngjarja. /Telegrafi/