• Një ditë pa qeshur, është një ditë e çuar dëm.

• Karakteri i vërtetë i një burri shfaqet kur ai është i dehur.

• Që të qeshësh me të vërtetë, duhet ta marrësh dhimbjen tënde dhe të luash me të!

• Më pëlqen gjithmonë që të eci në shi, kështu askush nuk do të më shohë duke qarë.

• Jam në paqe me Zotin; konflikti im është me Njeriun.

• Mendojmë shumë dhe ndjejmë pak.

• Një prej ironive të jetës është që të bësh gjënë e gabuar, në momentin e duhur.

• Asgjë nuk është e përhershme në këtë botë të ligë – as edhe telashet.

• Në fund, çdo gjë është një shaka.

• Imagjinata nuk është asgjë, pa veprimin.

• Dhimbja ime mund të jetë arsyeja për të qeshurën e dikujt. Por, e qeshura ime nuk duhet të jetë kurrë arsyeja për dhimbjen e dikujt.

• Të ndihmosh një mik në nevojë është e kollajtë, por t’i japësh atij kohën tënde nuk është gjithmonë e favorshme.

• Gjëja më e trishtë që mund të imagjinoj është që të mësohem me luksin.

• Nuk do ta gjesh asnjëherë ylberin, nëse sheh poshtë.

• Unë mbetem një gjë, dhe vetëm një gjë, dhe kjo është një kloun. Më vendos në një avion shumë më të lartë sesa çdo politikan.

• Fjalët nuk kushtojnë. Gjëja më e madhe që mund të thuash është “elefant”.

• Ne të gjithë duam të ndihmojmë njëri-tjetrin. Të tilla janë qeniet njerëzore. Duam të jetojmë me lumturinë e njëri-tjetrit, jo me mjerimin e njëri-tjetrit.

• Mbaje mend: gjithmonë mund të përkulesh dhe të mos kapësh asgjë në tokë.

• Jeta është tragjedi kur e sheh nga afër, por kur e sheh nga larg është një komedi.

• Pushteti të duhet vetëm kur duhet të bësh diçka të dëmshme, përndryshe dashuria mjafton për të bërë çdo gjë.

• Dështimi është i parëndësishëm. Duhet kurajë për t’u shfaqur si budalla.

• Për çfarë të duhet një kuptim? Jeta është një dëshirë, jo një kuptim.

• Jeta do të ishte e mrekullueshme nëse njerëzit do të mund të të linin rehat.

• Aktorët kërkojnë refuzimin. Nëse nuk e marrin, e refuzojnë vetveten.

• E qeshura është zbutësi i dhimbjes. /EO/