Ndryshe nga konkurrentët e famshëm në të njëjtën fushë, Millie Bobby Brown thotë se arsyeja pse filloi linjën e bukurisë është sepse ajo nuk është eksperte.

“Nuk di asgjë për bukurinë dhe kujdesin ndaj lëkurës. Kjo është arsyeja pse e krijova këtë”, tha aktorja për Allure për markën e saj ‘Florence by Mills’.

“Unë do t’ju marr me vete në këtë udhëtim, që të mund të mësojmë më shumë rreth botanikëve, serumeve, ekstrakteve të frutave dhe perimeve, enzimave – gjëra që janë kaq të rëndësishme për lëkurën tuaj, por ne nuk i dimë sepse ne jemi të rinj”.

Ylli 18-vjeçar i “Stranger Things”, e cila kryeson numrin e shtatorit të revistës, tha se qëllimi i saj ishte të bëhej e ditur për temat së bashku me ata që blejnë produktet e saj, të cilat duket se synojnë një demografi më të re.

Reklama
Reklama
Millie Bobby Brown vesh një fustan korse për ditëlindjen e saj të 18-të Millie Bobby Brown vesh një fustan korse për ditëlindjen e saj të 18-të

“Gjithçka është kundër plakjes, çdo gjë është kundër fryrjes. Ne nuk e dimë se çfarë do të thotë kjo. Më duhet të di më shumë. Dhe e di që brezi ynë duhet të dijë më shumë”, pranoi ajo.

Por ajo që Mills i mungon në njohuri, ajo e kompenson me ambicie. Ajo ishte rreth 14 vjeç kur doli me konceptin e krijimit të një perandorie bukurie posaçërisht nga dhe për gjeneratën e re.

“Isha në një udhëtim [të gjatë] me avion dhe solla grim për të më mbajtur të zënë. Kuptova se gjeja kaq shumë rehati duke bërë grim. Nuk më pëlqeu ideja për të mbuluar atë që isha, por për të krijuar versione të ndryshme për mua”, tha ajo, duke vënë në dukje se në kohën kur zbriti, ajo “kishte një ide të tërë”. /Telegrafi/

Reklama
Reklama