Tashmë ai njihet si “crossoveri” mbret në gjithë Evropën, duke pushtuar rrugët një pas një për më shumë se 10 vjet.

Nissan Qashqai është pa dyshim modeli që zë vend të fuqishëm në Kosovë në në kategorinë e “crossoverit”.

Edhe pse konsideroeht si veturë e madhe me hapësirën mbreslënëse që siguron komoditet të hatashëm, Qashqai cilësohet ndryshe si veturë për që ka hargjime të përshtatshme për xhepin e kosovarëve.

Pamje nga testi i Auto Mita me Nissan Qashqai – Rezultatet sot

E në këtë aspekt mbreslënës Qashqai ka qenë edhe në rrugët e Kosovës.

Auto Mita ka realizuar një test unik, të parin në vendin tonë që demonstron se si Qashqai është vërtet veturë që ja vlen ta bëni tuajën.

Dhe, në këtë test jeni të përfshirë direkt, ju adhurues të veturave, duke tentuar që të jepni vlerësimin tuaj se sa është konsumi i Qashqait nga Prishtina, pika HIB në Çagllavicë e deri në Ferizaji në pikën tjetër të HIB kur vetura përsëri mbushet plotë.

Provoni të jepni parashikimin tuaj në videon e publikuar në faqen zyrtare të Nissan Kosova – Auto Mita, ndërkaq rezultatet dhe fituesit e shpërblimit prej 20 euro karburant në HIB Petrol do të zbulohet të premtën (sot). /Telegrafi/