LAJMI I FUNDIT:

Të rejat nga Ermal Mamaqi: Cili është projekti i tij i radhës?

Të rejat nga Ermal Mamaqi: Cili është projekti i tij i radhës?

Emri i Ermal Mamaqit është njohur gjithmonë për projektet e suksesshme që ai sjell në çdo fushë ku përfshihet, qoftë në kinematografi, televizion, si muzikant e jo vetëm.

Reklama

Tashmë, prej disa vitesh, Ermali është fokusuar në Fushën e Rritjes dhe Zhvillimit Personal, për të cilën ai vetë ka mbi 12 vite që trajnohet nga trajnerët më të mirë të botës.

Ermali është trajner motivimi dhe mentor i shumë shqiptarëve brenda dhe jashtë vendit, për sa i përket Biznesit, Jetës, Rritjes dhe vetëzhvillimit.

Në dy vitet e fundit ka zhvilluar disa prej trajnimeve më të suksesshme në vend dhe rajon, që kanë prekur zemrat dhe mendjet e pjesëmarrësve, dhe që kanë bërë kuriozë shumë të tjerë që ende nuk e kanë përjetuar fuqinë e eventeve të Ermalit.

Si një person dhe biznesmen i njohur në vend, suksesi i Ermalit qëndron pikërisht në vlerat që ai ndan nga vetë EKSPERIENCA E TIJ, duke qenë se gjithë veprimtarinë në jetë & biznes, e ka ushtruar në Shqipëri.

Pas suksesit të Trajnimit “Mendo Ndrysho Fito”, i cili vazhdon të fuqizojë shumë njerëz, Ermali vjen me një event të ri dedikuar të gjithë atyre që duan të rriten në Karrierë, të përmirësojnë jetën ose që kanë një Biznes të cilin duan t’a fuqizojnë.

LIDERSHIP, MARKETING, ENERGJI, FRYMË SKUADRE, MOTIVIM dhe jo vetëm këto, janë disa nga fjalët kyçe që do mbështjellin atmosferën e të gjithë eventit.

Bëhet fjalë për “I love my Business” – trajnim dy ditor LIVE që do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Mbi 2000 drejtues biznesesh, pjesëtarë ekipesh pune dhe jo vetëm, do mblidhen së bashku në dy ditë intensive, për të përjetuar eventin LIVE më 28 & 29 prill.

Ndoshta tani je duke pyetur veten…

A është ky event VETËM për ata që kanë Biznes?

JO!

E veçanta e këtij eventi është që pjesë e tij mund të jetë kushdo që ka dëshirë për rritje dhe përmirësim, që e ndien se duhet të ndryshojë diçka në jetën e vet, pavarësisht nëse ka biznes ose jo.

Nëse po kalon një sfidë, nëse je i pakënaqur me rutinën tënde, nëse ke nevojë të frymëzohesh, ky event është për ty!

Të gjithë individët që kanë qenë më parë pjesë e trajnimeve të Ermalit, janë në pritje të këtij eventi që premton të jetë frymëzues dhe motivues për të marrë më të mirën nga jeta.

Shiko se çfarë do të ndodhë në 28 & 29 Prill

Artikull i sponzorizuar