Tashmë dihet – kompleksi më madhështor në kryeqytet po ndërtohet nga Al Trade Residence dhe lind bashkë me diellin rrëzë horizontit të bukur të kryeqytetit – bëhet fjalë për Linda Premium Residence, aty ku lind e jetë e re si ne Evropë për të gjithë.

Te Linda i keni me të vërtetë të gjitha, duke filluar nga banesat me një plan modern e arkitekturë unike, e duke vazhduar nga kushtet të cilat ofrohen në këtë kompleks.

Pa u menduar për parkingu, ju do të kaloni jetë të qetë dhe të shëndetshme në banesën tuaj e cila ka tarracë dhe gjelbërim, sikurse ndërtesa e famshme në Milano (GreeBuilding).

Jo rastësisht ky kompleks po krahasohet me komplekset si në Evropë dhe kështu Linda ka marrë epitetin si ajka arkitekturore e Prishtinës.

Te LINDA i keni të gjitha, duke përfshirë:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.

– Kopsht për fëmijë.

– Supermarket dhe restaurant.

– Mjeku i lagjes dhe barnatore.

– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.

– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për
komunitetin.

– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

– Sistemi Smart Home

Është një brengë më pak për gjenerata të tëra sigurimi i një vendi ideal për jetesë siç është Linda Premium Residence.

Banesa mund të bëhet e juaja me mundësi financimi afatgjate nga NLB Banka.

Për më shumë informata rreth kompleksit Linda Premium Residence nga Al Trade kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383 (0) 44 976 777, +383 (0) 49 777 127,+383 (0) 49 318 676.

info@altradecenter.com

altradecenter.com

Artikull i sponsorizuar