Është gjithmonë brengë për shtëpitë tona sa herë shfaqen probleme me ujësjellës, energji elektrike etj.

Kush është shtëpiak, kalon nëpër peripeti të ndryshme dhe prishjet e problemet që mund të shfaqen.

Kjo mund të jetë brengë në banesat normale, mirëpo në kompleksin më atraktiv që po ndërtohet në kryeqytet, Linda Premium Residence, kjo brengë nuk ekziston për banorët.

Kjo pasi që kompleksi madhështor që po ndërtohet në Prishtinë nga Al Trade Center vjen me sistem të plotë të menaxhimit dhe mirëmbajtjes me shtëpiak të dedikuar.

Shtëpiaku i dedikuar do të përkujdeset që banorët të kenë rehati dhe komoditet, pasi që për prishjet eventuale dhe të gjitha vështirësitë tjera, është shtëpiaku për të cilat do të përkujdeset.

Linda Premium Residence është ajka arkitekturore që po ndërtohet në kryeqytet, me plan të veçantë që sjell terraca dhe gjelbrim në banesat e objekteve të kompleksit, i krahasuar edhe me komplekse të famshme botërore si “Green Building në Milano”.

Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A që lidhet me qendrën e qytetit dhe me rrugën B.

Si një zgjidhje afatgjate jetësore, banesat në Linda Premium Residence vazhdojnë të shiten, e për t’u bërë pjesë e kompleksit, për më shumë informata kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, 049/318-676
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar