Crosoverët e Dacias tashmë kanë pushtuar rrugët e vendit tonë pasi është pritur shumë mirë oferta e re nga Auto Mita.

Oferta e Auto Mitas ishte e parrezistueshme, të gjithë tashmë me këtë ofertë janë dashuruar edhe me veturën Dacia Sandero Stepway.

Për vetëm 10,990 euro apo 108 euro/muaj kjo Dacia Sandero Stepway e magjishme është bërë e atyre që mezi pritën ofertën nga Auto Mita.

Dacia është brendi me crossoverët më të shitur në vendin tonë, e këtu lider është Dacia Duster i ri.

Vetura e cila flet shqip dhe ka një varg të përparësive teknologjike vjen për vetëm 147 euro në muaj apo 14, 900 euro në total.

Crosoverët e Dacias janë të pakonurrencë andaj edhe ju mund të bëheni të pakonkurrencë në rrugëtimet e gjata duke i bërë ato të rehatshme dhe të përshtatshme. E njëkohësisht përveq çmimeve speciale ju do fitoni Gratis edhe Servisin e parë, 1 vjet Kasko, 5 vite Garancion, 5 vite asistencë rrugore si dhe 5% interes bankar.

Nxitoni sa më parë duke shfrytëzuar ofertën më të mirë për vetura në vend nga Auto Mita që gjendet me shouroomin e vet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar