0Shares

Ne tashmë e pamë alternativën me ngjyrë të artëë të Samsung Galaxy Note8, tani mund të shohim setin e plotë të ngjyrave. Galaxy Note 8 do të vijë në Midnight Black, Silver Arctic, Orchid Gray / Violet, Coral Blue, Dark Blue, Deep Sea Blue, Pink dhe Gold.

Është e vështirë të thuhet nga pamjet që janë shfaqur deri më tani, mirëpo mund shumë raporte sugjerojnë se paneli i përparmë në të gjitha opsionet është i zi, ashtu si në Galaxy S8.

Të paktën S Pen është koordinuar me ngjyrën e prapme.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)