Në kohën e ndërtimeve të shumta në pjesë të ndryshme të vendit, është e pashmangshme nevoja që të gjendet vendi ideal për të kaluar të ardhmen tuaj, me çmimin ideal.

Gjithmonë kemi dilema si të zgjedhim banesën më të mirë, me çmimin më të mirë.

Një kompani e specializuar në shitjen e patundshmërive është Rezidenca.

Kjo kompani ka arritur që të ketë ne gjirin e vet banesat e kualitetit më të lartë në vend, si pjesë e partneriteve me ndërtues të ndryshëm në formë të kompensimeve.

Kjo ka bërë që Rezidenca të ofrojë banesat me cilësinë më të lartë të ndërtimit në Prishtinë, Pejë, Fushë Kosovë, etj.

Banesa një klikim larg – Rezidenca.net

Ku me ble…?

Një prej dilemave më të mëdha përgjigjen e të cilës mund ta gjeni te Rezidenca është vendi.

Rezidenca është përqëndruar te banesat me pozitën më të mirë në vendet më atraktive duke ofruar qasje të lehtë dhe sigurinë.
Cilësia e ndërtimit të banesave është e pakontestueshme dhe ato veçohen për elegancën, stilin e veçantë të tyre dhe standardet tjera ndërkombëtare me të cilat shoqërohen.

Banesat në Rezidenca.net janë më të volitshme

Sa m’kushton?

Sa të jenë mundësitë! Një aspekteve më të mira të bashkëpunimit që ofron Rezidenca është çmimi.

Duke konsideruar çmimet e larta në treg nga ndërtuesit më në zë, Rezidenca falë partneriteteve në formë kompensimi ka arritur që të ketë në gjirin e vet banesat më të mira, duke mundësuar blerjen e tyre me çmim më të volitshëm.

Çmimet janë më të ulëta në treg dhe Rezidenca bën diferencën sa herë është në pyetje çmimi për banesat më të mira.

Varësisht nga mundësitë tuaja financiare, do të gjeni përshtatshmërinë në ofertat për banesa te Rezidenca, ku blerja e banesës është më e thjeshtë se nga vet ndërtuesi.

Qysh me ra në kontakt?

Banesat më të mira dhe informacionet më të detajuara i gjeni në faqen zyrtare Rezidenca.net
Nr. i telefonit: +38649232003
e-mail: sales@rezidenca.net, info@rezidenca.net
Rruga: Shefqet Shkupi, Prishtinë