Në ora 19:00 në GjirafaVideo transmetohet live Tap n’All, i moderuar nga Jonida Vokshi, duke filluar kështu një javë shumë interesante të TapQuiz.

Tap n’All, quizi me pyetje të përgjithshme, hap javën e veçantë të TapQuiz, ku çdo gjë është e mundur, ku shpërblimet janë të mrekullueshme, befasitë e pafundme dhe argëtimi i garantuar. Për t’u regjistruar klikoni këtu.

TapQuiz, si gjithmonë ju garanton lojë interesante dhe mundësi të mëdha për të fituar e për t’u argëtuar për rreth 30 minuta të mbrëmjës.

Këtë javë dhurohen këto shpërblime në Tap n’All:

Vendi i parë fiton: 150 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i dytë: Maus Steelseries
Vendi i tretë: Çantë Business

Kliko këtu për t‘u regjistruar.

Këto janë shpërblimet për tre vendet e para, të cilat do të dhurohen pas përfundimit të lojës.
Rekordet e lojtarëve të Tap Quiz po vazhdojnë të thehen, shpërblimet po bëhen më të mira, e befasitë po vazhdojnë të shtohen. Edhe sonte, do të ketë dhuratë për komentuesit më të mirë.
Gjithashtu, në TapQuiz tani mund të pajiseni edhe me Tap titujt, të përbëra nga emblemat, gradat e nderit dhe gradat rrufe, të cilat kategorizohen në bazë të aftësive dhe përkushtimit tuaj ndaj TapQuiz.

Për të luajtur, regjistrimi hapet në ora 15:00 dhe ju duhet të përcillni disa hapa të lehtë, e pastaj të bëheni gati për lojë.

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t‘u regjistruar.