LAJMI I FUNDIT:

Tregtia e Jashtme

13 Artikuj

Rënia e euros zvogëlon ndjeshëm eksportet në Shqipëri, tkurrja më e fortë që nga pandemia

Rënia e euros zvogëlon ndjeshëm eksportet në Shqipëri, tkurrja më e fortë që nga pandemia

Shqipëri
Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Të Tjera
Në vitin 2022 Kosova eksportoi dyfish më shumë mallra në SHBA sesa importoi – top 10 produktet

Në vitin 2022 Kosova eksportoi dyfish më shumë mallra në SHBA sesa importoi – top 10 produktet

Ismail Jakupi
Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
Kina në vështirësi ekonomike, tregtia e jashtme e vendit bie më shpejtë sesa pritej

Kina në vështirësi ekonomike, tregtia e jashtme e vendit bie më shpejtë sesa pritej

Botë
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda muajit korrik rritet për 15.8 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda muajit korrik rritet për 15.8 për qind

Të Tjera
ASK: Në muajin shtator kishte rritje të eksportit dhe rënie të importit të mallrave

ASK: Në muajin shtator kishte rritje të eksportit dhe rënie të importit të mallrave

Të Tjera
Tregtia me jashtë, rritje dyshifrore e eksporteve shqiptare (Video)

Tregtia me jashtë, rritje dyshifrore e eksporteve shqiptare (Video)

Shqipëri
Vetëm në korrik, Kosova ka eksportuar 28.7 milionë euro dhe importuar 309 milionë

Vetëm në korrik, Kosova ka eksportuar 28.7 milionë euro dhe importuar 309 milionë

Të Tjera
Kosovës i thellohet deficiti tregtar

Kosovës i thellohet deficiti tregtar

Të Tjera
Kosovës i rritet deficiti tregtar për 7.6%

Kosovës i rritet deficiti tregtar për 7.6%

Të Tjera
Oda e Afarizmit shpreh shqetësimin për rritjen e deficitit tregtar

Oda e Afarizmit shpreh shqetësimin për rritjen e deficitit tregtar

Biznes
Kosovë – Shqipëri, shumë politikë por pak ekonomi

Kosovë – Shqipëri, shumë politikë por pak ekonomi

Albert Spahiu