LAJMI I FUNDIT:

Spermatozoidet

13 Artikuj

Ditët e pëlleshme dhe të jo të pëlleshme

Ditët e pëlleshme dhe të jo të pëlleshme

Këshilla mjekësore
A ngel më lehtë me barrë femra nëse kënaqet në seks?

A ngel më lehtë me barrë femra nëse kënaqet në seks?

Intimitet dhe Pasion
Shifra për shqetësim: Burrat janë në qendër të një krize globale të fertilitetit

Shifra për shqetësim: Burrat janë në qendër të një krize globale të fertilitetit

Shëndetësi Lajme
Studimi: Numri i spermatozoideve ka rënë për 62 për qind që nga viti 1973

Studimi: Numri i spermatozoideve ka rënë për 62 për qind që nga viti 1973

Shëndetësi Lajme
A e dini përse njëri testis gjithmonë është më poshtë se tjetri?

A e dini përse njëri testis gjithmonë është më poshtë se tjetri?

Këshilla mjekësore
Një fakt që gratë duhet ta dinë. Sa kohë mund të “mbijetojnë” spermatozoidet?

Një fakt që gratë duhet ta dinë. Sa kohë mund të “mbijetojnë” spermatozoidet?

Në çift
Tik-taket e plleshmërisë bien edhe për meshkujt

Tik-taket e plleshmërisë bien edhe për meshkujt

Shëndetësi Lajme
Për spermatozoidet nuk është njësoj se çfarë brekësh bartni

Për spermatozoidet nuk është njësoj se çfarë brekësh bartni

Shëndetësi Lajme
Numri i vogël i spermatozoideve shton rrezikun nga sëmundje të ndryshme

Numri i vogël i spermatozoideve shton rrezikun nga sëmundje të ndryshme

Shëndetësi Lajme
Shtatë shkaqet e sterilitetit

Shtatë shkaqet e sterilitetit

Këshilla mjekësore
Pyetje të (pa)zakonshme: Edhe në këtë mënyrë mund të mbeten shtatzënë!

Pyetje të (pa)zakonshme: Edhe në këtë mënyrë mund të mbeten shtatzënë!

Këshilla mjekësore
Ky prezervativ quhet LEJLEK! Në vend që të mbrojë nga shtatzënia, ai sjell BEBE! (Video)

Ky prezervativ quhet LEJLEK! Në vend që të mbrojë nga shtatzënia, ai sjell BEBE! (Video)

Shëndetësi Lajme
Meshkuj, mos dilni shumë në diell…mund të mos keni fëmijë

Meshkuj, mos dilni shumë në diell…mund të mos keni fëmijë

Shëndetësi Lajme