LAJMI I FUNDIT:

Sëmundjet

121 Artikuj

Plakja e popullsisë dhe barra e sëmundjeve rrit importin e medikamenteve në Shqipëri

Plakja e popullsisë dhe barra e sëmundjeve rrit importin e medikamenteve në Shqipëri

Shqipëri
Sëmundjen që rrezikoni t’ju paraqiten në zonat ku jeni të prirur të shtoni peshë

Sëmundjen që rrezikoni t’ju paraqiten në zonat ku jeni të prirur të shtoni peshë

Shëndetësi Lajme
Shikoni duart tuaja: Do t’ju zbulojnë nëse vuani nga ndonjë sëmundje!

Shikoni duart tuaja: Do t’ju zbulojnë nëse vuani nga ndonjë sëmundje!

Të tjera
Dr. Sebi – njeriu i cili në mënyrë natyrore ka shëruar edhe sëmundjet më të rënda

Dr. Sebi – njeriu i cili në mënyrë natyrore ka shëruar edhe sëmundjet më të rënda

Të njohim produktet
Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Këshilla Lifestyle
Shfaqja e papritur dhe e parakohshme e flokëve të thinjura mund të jetë shenjë e disa sëmundjeve

Shfaqja e papritur dhe e parakohshme e flokëve të thinjura mund të jetë shenjë e disa sëmundjeve

Këshilla mjekësore
Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb për shkak se jeni të zemëruar, ndërkaq diabeti shfaqet kur jeni të vetmuar

Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb për shkak se jeni të zemëruar, ndërkaq diabeti shfaqet kur jeni të vetmuar

Të tjera
Këto zona reduktojnë përdorimin e ilaçeve për shëndetin mendor, hipertensionin, astmën

Këto zona reduktojnë përdorimin e ilaçeve për shëndetin mendor, hipertensionin, astmën

Shëndetësi Lajme
Zbulim tronditës – nga kjo CRP-ja ngrihet në qiell!

Zbulim tronditës – nga kjo CRP-ja ngrihet në qiell!

Shëndetësi Lajme
Vetëkontrolli është i rëndësishëm: Qimet në gjoks mund të tregojnë sëmundje të rrezikshme

Vetëkontrolli është i rëndësishëm: Qimet në gjoks mund të tregojnë sëmundje të rrezikshme

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Shenjat që tregojnë se keni mungesë kaliumi

Shenjat që tregojnë se keni mungesë kaliumi

Shëndetësi Lajme
Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Këshilla mjekësore
Përveç dukjes dhe karakterit, nga e ëma mund të trashëgojmë edhe këto 10 sëmundje

Përveç dukjes dhe karakterit, nga e ëma mund të trashëgojmë edhe këto 10 sëmundje

Këshilla mjekësore
Grupi i gjakut më rezistues ndaj sëmundjeve

Grupi i gjakut më rezistues ndaj sëmundjeve

Shëndetësi Lajme
Simptomat ju tregojnë që diçka po ndodh në organizmin tuaj

Simptomat ju tregojnë që diçka po ndodh në organizmin tuaj

Këshilla mjekësore
Cilat janë disa nga sëmundjet më misterioze në histori?

Cilat janë disa nga sëmundjet më misterioze në histori?

Këshilla mjekësore
“Më mirë ta parandalosh, se sa ta shërosh”

“Më mirë ta parandalosh, se sa ta shërosh”

Temat Javore
Ky është grupi më i dobët i gjakut: Personat që i përkasin, vështirë i përballojnë sëmundjet

Ky është grupi më i dobët i gjakut: Personat që i përkasin, vështirë i përballojnë sëmundjet

Këshilla mjekësore
Ngjyra e urinës do t’ju tregojë sëmundjen tuaj

Ngjyra e urinës do t’ju tregojë sëmundjen tuaj

Këshilla mjekësore
Dentisti mund të zbulojë edhe probleme të tjera shëndetësore gjatë ekzaminimit

Dentisti mund të zbulojë edhe probleme të tjera shëndetësore gjatë ekzaminimit

Këshilla mjekësore
Zgjasin jetën: Katër ekzaminime të detyrueshme për meshkujt

Zgjasin jetën: Katër ekzaminime të detyrueshme për meshkujt

Këshilla mjekësore
Aknet, beli i trashë, acarimi i syve dhe tre tregues të tjerë që tregojnë se keni inflamacion në trup

Aknet, beli i trashë, acarimi i syve dhe tre tregues të tjerë që tregojnë se keni inflamacion në trup

Këshilla mjekësore
Lodhje e zakonshme apo diçka shumë më serioze? Pesë sëmundje që shpesh diagnostikohen vetëm disa vite pas shfaqjes së simptomave

Lodhje e zakonshme apo diçka shumë më serioze? Pesë sëmundje që shpesh diagnostikohen vetëm disa vite pas shfaqjes së simptomave

Këshilla mjekësore
Këto ndryshime në dukje të padëmshme të lëkurës mund të jenë simptomat më të hershme të sëmundjeve të rënda

Këto ndryshime në dukje të padëmshme të lëkurës mund të jenë simptomat më të hershme të sëmundjeve të rënda

Këshilla mjekësore