LAJMI I FUNDIT:

Sazan Ibrahimi

108 Artikuj

Ku shkuan milionat e ndara nga Qeveria për investime kapitale?

Ku shkuan milionat e ndara nga Qeveria për investime kapitale?

Ekonomi
Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Financa
Ende pa përfunduar viti, komunat grumbullojnë 42.3 milionë euro nga të hyrat e tatimit në pronë

Ende pa përfunduar viti, komunat grumbullojnë 42.3 milionë euro nga të hyrat e tatimit në pronë

Financa
Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Donjeta Zeqiraj
Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Albert Spahiu
Asociacioni i Komunave të Kosovës mirëpret vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove

Asociacioni i Komunave të Kosovës mirëpret vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove

Mirjeta Hajzeraj
Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Financa
Vazhdojnë replikat mes AKK-së e Muratit për tatimin në pronë, Ibrahimi: Ministri mos të bëhet gjykatës

Vazhdojnë replikat mes AKK-së e Muratit për tatimin në pronë, Ibrahimi: Ministri mos të bëhet gjykatës

Të Tjera
Komunat e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për Tatimin në Pronë

Komunat e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për Tatimin në Pronë

Financa
Falja e 100 eurove të Tatimit në Pronë, Asociacioni i Komunave pritet ta dërgojë ligjin në Kushtetuese

Falja e 100 eurove të Tatimit në Pronë, Asociacioni i Komunave pritet ta dërgojë ligjin në Kushtetuese

Financa
Ibrahimi tregon përfitimet e Mitrovicës së Veriut me anëtarësimin në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Ibrahimi tregon përfitimet e Mitrovicës së Veriut me anëtarësimin në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Kosovë
Ibrahimi: Ministria e Arsimit po merr vendime pa u konsultuar me komunat

Ibrahimi: Ministria e Arsimit po merr vendime pa u konsultuar me komunat

Arsim
Tentoi ta fshihte problemin me shpërndarjen e librave, Ibrahimi: Vonesat përgjegjësi e MASHTI-t

Tentoi ta fshihte problemin me shpërndarjen e librave, Ibrahimi: Vonesat përgjegjësi e MASHTI-t

Arsim
​Komunat kërkojnë kompensim: Humbim miliona nga falja e tatimit në pronë

​Komunat kërkojnë kompensim: Humbim miliona nga falja e tatimit në pronë

Financa
AKK-ja nuk mund ta shqyrtojë anëtarsimin e Mitrovicës së Veriut deri në gusht

AKK-ja nuk mund ta shqyrtojë anëtarsimin e Mitrovicës së Veriut deri në gusht

Komunat
Anëtarësimi i Komunës së Mitrovicës Veriore në AKK, Ibrahimi: Kemi pranuar kërkesën, organet do të ndërmarrin veprimet e domosdoshme

Anëtarësimi i Komunës së Mitrovicës Veriore në AKK, Ibrahimi: Kemi pranuar kërkesën, organet do të ndërmarrin veprimet e domosdoshme

Komunat
Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Donjeta Zeqiraj
Asamblistët e Veriut të Mitrovicës votojnë pro anëtarësimit në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Asamblistët e Veriut të Mitrovicës votojnë pro anëtarësimit në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Kosovë
Vërshimet në Pejë, Komisioni për vlerësimin e dëmeve sot në terren – kërkohet që të krijohet Fondi Emergjent për komunat

Vërshimet në Pejë, Komisioni për vlerësimin e dëmeve sot në terren – kërkohet që të krijohet Fondi Emergjent për komunat

Elfije Boletini
Ibrahimi kërkon të krijohet Fondi Emergjent për komunat: Dëmet nga vërshimet e fundit s’janë kompensuar ende

Ibrahimi kërkon të krijohet Fondi Emergjent për komunat: Dëmet nga vërshimet e fundit s’janë kompensuar ende

Komunat
Shtrenjtimi i faturës nga MF-ja, zbehet interesimi i qytetarëve për ta paguar tatimin në pronë

Shtrenjtimi i faturës nga MF-ja, zbehet interesimi i qytetarëve për ta paguar tatimin në pronë

Financa
Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Albert Spahiu
Komunat kërkojnë të mos ndryshohen faturat e tatimit në pronë, apelojnë qeverinë t’i konsultojë

Komunat kërkojnë të mos ndryshohen faturat e tatimit në pronë, apelojnë qeverinë t’i konsultojë

Financa
Paqartësi për qytetarët lidhur me pagesën e tatimit në pronë, Ministria e Financave nuk përgjigjet

Paqartësi për qytetarët lidhur me pagesën e tatimit në pronë, Ministria e Financave nuk përgjigjet

Financa