LAJMI I FUNDIT:

Papunësi

71 Artikuj

Microsoft do t’i largojë nga puna 11 mijë punëtorë

Microsoft do t’i largojë nga puna 11 mijë punëtorë

Botë
Amazon do të largojë nga puna 18 mijë punëtorë, shumica përfshijnë vendet e Evropës

Amazon do të largojë nga puna 18 mijë punëtorë, shumica përfshijnë vendet e Evropës

Botë
Ish-drejtoresha e INSTAT: Shifra e papunësisë te të rinjtë në Shqipëri, më e lartë se raportimi

Ish-drejtoresha e INSTAT: Shifra e papunësisë te të rinjtë në Shqipëri, më e lartë se raportimi

Shqipëri
Papunësia gjatë tremujorit të parë 2021 bie në 25.8 për qind

Papunësia gjatë tremujorit të parë 2021 bie në 25.8 për qind

Të Tjera
UNDP: Rritet kënaqshmëria e qytetarëve me punën e institucioneve të Kosovës

UNDP: Rritet kënaqshmëria e qytetarëve me punën e institucioneve të Kosovës

Politikë
Pandemia COVID-19 mbylli 22 milionë vende pune

Pandemia COVID-19 mbylli 22 milionë vende pune

Botë
Banka Qendrore: Ekonomia e Kosovës gjatë vitit të kaluar ka rënë për 3.9 për qind, papunësia mbeti pothuajse e pandryshuar

Banka Qendrore: Ekonomia e Kosovës gjatë vitit të kaluar ka rënë për 3.9 për qind, papunësia mbeti pothuajse e pandryshuar

Albert Spahiu
Papunësia në Kosovë, brenda tre muajve të 2020-së rritet për 2.4 për qind

Papunësia në Kosovë, brenda tre muajve të 2020-së rritet për 2.4 për qind

Të Tjera
Instituti GAP: Rritet papunësia në Kosovë, më shumë se 198 mijë punëkërkues u regjistruan në shtatë muajt e parë të pandemisë COVID-19

Instituti GAP: Rritet papunësia në Kosovë, më shumë se 198 mijë punëkërkues u regjistruan në shtatë muajt e parë të pandemisë COVID-19

Të Tjera
Papunësia në vendet e OECD-së shënon ulje të lehtë gjatë muajit mars

Papunësia në vendet e OECD-së shënon ulje të lehtë gjatë muajit mars

Botë
Mehmeti: Të shkolluara dhe të interesuara për punë, por shkalla e punësimit mbetët e ulët te gratë

Mehmeti: Të shkolluara dhe të interesuara për punë, por shkalla e punësimit mbetët e ulët te gratë

Të Tjera
Papunësia shënon rritje gjatë muajit prill në Gjermani

Papunësia shënon rritje gjatë muajit prill në Gjermani

Botë
Shumë kërkesa për pak vende pune për të diplomuarit – brezi i humbur i pandemisë COVID-19

Shumë kërkesa për pak vende pune për të diplomuarit – brezi i humbur i pandemisë COVID-19

Botë
Pandemia COVID-19 i lë papunë 12,600 të rinj shqiptarë

Pandemia COVID-19 i lë papunë 12,600 të rinj shqiptarë

Të Tjera
Papunësia në SHBA rritet në 770 mijë persona brenda një jave

Papunësia në SHBA rritet në 770 mijë persona brenda një jave

Botë
Levada Center: Varfëria, rritja e papunësisë dhe korrupsioni – problemet kryesore me të cilat po përballet Rusia

Levada Center: Varfëria, rritja e papunësisë dhe korrupsioni – problemet kryesore me të cilat po përballet Rusia

Botë
Papunësia në BE gjatë muajit janar rritet në 7.3 për qind

Papunësia në BE gjatë muajit janar rritet në 7.3 për qind

Botë
UNDP: Pandemia COVID-19 pati ndikim negativ në mirëqenien ekonomike – papunësia dhe varfëria, problemet themelore me të cilat përballet Kosova

UNDP: Pandemia COVID-19 pati ndikim negativ në mirëqenien ekonomike – papunësia dhe varfëria, problemet themelore me të cilat përballet Kosova

Albert Spahiu
Spanjë, gjysmë milion të papunë më shumë në 2020

Spanjë, gjysmë milion të papunë më shumë në 2020

Botë
Papunësia në Kosovë arrin në 24.6 për qind, thellohet numri i femrave të larguara nga puna

Papunësia në Kosovë arrin në 24.6 për qind, thellohet numri i femrave të larguara nga puna

Albert Spahiu
Mbi 70 për qind e rusëve thonë se gjendja e tyre ekonomike do të jetë e vështirë gjatë vitit 2021

Mbi 70 për qind e rusëve thonë se gjendja e tyre ekonomike do të jetë e vështirë gjatë vitit 2021

Botë
Rritet numri i papunësisë te femrat gjatë tremujorit të tretë 2020 në Kosovë

Rritet numri i papunësisë te femrat gjatë tremujorit të tretë 2020 në Kosovë

Të Tjera
Gjendja e rëndë ekonomike e rusëve, rrit kriminalitetin online në Moskë

Gjendja e rëndë ekonomike e rusëve, rrit kriminalitetin online në Moskë

Botë
Shkalla e papunësisë vazhdon të rritet në Britani të Madhe

Shkalla e papunësisë vazhdon të rritet në Britani të Madhe

Botë