LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Mjedisit

28 Artikuj

Ministria e Mjedisit dënon me 12 mijë euro Komunën e Pejës, për dëmet e shkaktuara në Grykën e Shushicës

Ministria e Mjedisit dënon me 12 mijë euro Komunën e Pejës, për dëmet e shkaktuara në Grykën e Shushicës

Mjedis
Kthimi i shisheve do të ruante xhepin dhe ambientin

Kthimi i shisheve do të ruante xhepin dhe ambientin

Kosovë
Ligji për zonat e mbrojtura në Shqipëri, Kumbaro: Kërkesë e bashkive, ka vija të kuqe

Ligji për zonat e mbrojtura në Shqipëri, Kumbaro: Kërkesë e bashkive, ka vija të kuqe

Shqipëri
Zemaj: LVV ndërtoi kauzë duke kundërshtuar me protesta punimet në grykën e Deçanit, sot japin leje mjedisore

Zemaj: LVV ndërtoi kauzë duke kundërshtuar me protesta punimet në grykën e Deçanit, sot japin leje mjedisore

Kosovë
OJQ-të padisin Ministrinë e Mjedisit, thonë se Kelkos u pajis fshehurazi dhe kundërligjshëm me leje mjedisore

OJQ-të padisin Ministrinë e Mjedisit, thonë se Kelkos u pajis fshehurazi dhe kundërligjshëm me leje mjedisore

Kosovë
A po kërkoni punë? Shiko konkurset dhe shpalljet e hapura në Telegrafi Jobs!

A po kërkoni punë? Shiko konkurset dhe shpalljet e hapura në Telegrafi Jobs!

Telegrafi Jobs
Aliu njofton për ndërtimin e 10 shtëpive në veri, planifikohen edhe 11 të tjera

Aliu njofton për ndërtimin e 10 shtëpive në veri, planifikohen edhe 11 të tjera

Kosovë
Dërgohen në Prokurorinë Speciale dy raste të dyshuara për shkelje të rënda

Dërgohen në Prokurorinë Speciale dy raste të dyshuara për shkelje të rënda

Drejtësi
Raportimet për import të shtyllave, Aliu: Kompania private importoi lëndë të parë nga Serbia, jo ministria

Raportimet për import të shtyllave, Aliu: Kompania private importoi lëndë të parë nga Serbia, jo ministria

Ekonomi
Ministria e Mjedisit pezullon pëlqimin mjedisor për ndërtimin e inceneratorit në Ferizaj, shkarkohen dy komisione

Ministria e Mjedisit pezullon pëlqimin mjedisor për ndërtimin e inceneratorit në Ferizaj, shkarkohen dy komisione

Kosovë
Aliu: Kanë përfunduar mbi 70 për qind e punimeve në ndërtimin e Austostradës së Gjilanit

Aliu: Kanë përfunduar mbi 70 për qind e punimeve në ndërtimin e Austostradës së Gjilanit

Financa
Nis studimi i fizibilitetit për ndërtimin e Digës së Dragaçinës në Suharekë

Nis studimi i fizibilitetit për ndërtimin e Digës së Dragaçinës në Suharekë

Kosovë