LAJMI I FUNDIT:

Lawrence Ferlinghetti

12 Artikuj

Zëri i tij arrinte duke kumbuar nëpër gjethe …

Zëri i tij arrinte duke kumbuar nëpër gjethe …

Fjala+
Poezia moderne është prozë (por ajo na thotë shumë)

Poezia moderne është prozë (por ajo na thotë shumë)

Analiza
Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Agron Shala
KUSH JANË BARBARËT?

KUSH JANË BARBARËT?

Poezi
Të vërtetat e Mbretit Hardhucë

Të vërtetat e Mbretit Hardhucë

Fakte
POETI TRUSHPËLARË

POETI TRUSHPËLARË

Poezi
NDIEJ KEQARDHJE

NDIEJ KEQARDHJE

Poezi
Ikja e poetit Lawrence Ferlinghetti

Ikja e poetit Lawrence Ferlinghetti

Cult+
ÇKA ËSHTË POEZIA

ÇKA ËSHTË POEZIA

Poezi
AGJENCIA E ALLEN GINSBERGUT

AGJENCIA E ALLEN GINSBERGUT

Poezi
POEZI SI KRYENGRITJE

POEZI SI KRYENGRITJE

Poezi
BOTA ËSHTË NJË VEND I BUKUR

BOTA ËSHTË NJË VEND I BUKUR

Poezi