LAJMI I FUNDIT:

Hummer

33 Artikuj

Debuton SUV-i GMC Hummer EarthCruiser, kamionçina elektrike që mund të mbushet vetë

Debuton SUV-i GMC Hummer EarthCruiser, kamionçina elektrike që mund të mbushet vetë

Auto Lajme
Sheiku vozit Hummer-in më të madh në botë – vetura ka dhoma të gjumit dhe tualete

Sheiku vozit Hummer-in më të madh në botë – vetura ka dhoma të gjumit dhe tualete

Auto Lajme
GM Defense ka ndërtuar një Hummer elektrik “për ushtrinë”

GM Defense ka ndërtuar një Hummer elektrik “për ushtrinë”

EVs
Brenda koleksioni të makinave të Arnold Schwarzenegger që përfshin një Hummer gjigant elektrik dhe Tesla Roadster

Brenda koleksioni të makinave të Arnold Schwarzenegger që përfshin një Hummer gjigant elektrik dhe Tesla Roadster

Auto Lajme
Artisti krijon një version prej druri të veturës GMC Hummer

Artisti krijon një version prej druri të veturës GMC Hummer

Auto Fun
Koleksioni më i çuditshëm i veturave të sheikut të Abu Dhabi-t

Koleksioni më i çuditshëm i veturave të sheikut të Abu Dhabi-t

Auto Fun
GM ka filluar prodhimin e Hummer EV SUV

GM ka filluar prodhimin e Hummer EV SUV

EVs
SUV-i i parë GMC Hummer EV mund të mbledhë miliona dollarë për bamirësi

SUV-i i parë GMC Hummer EV mund të mbledhë miliona dollarë për bamirësi

Auto Lajme
Hummer i ri elektrik modifikohet, brenda tij nuk mungon luksi e as fuqia motorike – pamje që e dëshmojnë këtë

Hummer i ri elektrik modifikohet, brenda tij nuk mungon luksi e as fuqia motorike – pamje që e dëshmojnë këtë

Auto Lajme
GM shtyn edhe një herë objektivat e tyre për veturat elektrike

GM shtyn edhe një herë objektivat e tyre për veturat elektrike

Auto Lajme
Dy autoblinda të policisë aksidentohen në afërsi të Ujmanit

Dy autoblinda të policisë aksidentohen në afërsi të Ujmanit

Kosovë
Specifikat e versionit elektrik të GMC Hummer 2022

Specifikat e versionit elektrik të GMC Hummer 2022

EVs
Hummer elektrik është lirues më i madh i gazrave sesa një limuzinë me motor me djegie të brendshme

Hummer elektrik është lirues më i madh i gazrave sesa një limuzinë me motor me djegie të brendshme

Auto Lajme
Nuk është një vizatim apo një lodër – është “Hummer-i” i një sheiku, tri herë më i madh se normali

Nuk është një vizatim apo një lodër – është “Hummer-i” i një sheiku, tri herë më i madh se normali

Auto Lajme
General Motors sjell Hummerin e parë elektrik dhe ka 1 mijë kuaj fuqi

General Motors sjell Hummerin e parë elektrik dhe ka 1 mijë kuaj fuqi

Auto Lajme
Me Hummer-in elektrik që projektoi ai, Joe Biden bëri një xhiro – shqiptari që punon në General Motors rrëfen për karrierën e tij në Amerikë

Me Hummer-in elektrik që projektoi ai, Joe Biden bëri një xhiro – shqiptari që punon në General Motors rrëfen për karrierën e tij në Amerikë

Hakim Kasami
Presidenti Biden drejton Hummerin elektrik

Presidenti Biden drejton Hummerin elektrik

Auto Lajme
Hummeri i ri është i madh edhe për rrugët amerikane

Hummeri i ri është i madh edhe për rrugët amerikane

Auto Lajme
Shihni se çfarë mund të bëjë Hummer i ri

Shihni se çfarë mund të bëjë Hummer i ri

Auto Lajme
Hummer që do duhej të prezantohej sot, ka një mundësi shumë të ngjashme me Jeep

Hummer që do duhej të prezantohej sot, ka një mundësi shumë të ngjashme me Jeep

Modelet e Reja
General Motors nuk e ka humbur hapin, do t’i sjellë me kohë Cadillac dhe Hummer

General Motors nuk e ka humbur hapin, do t’i sjellë me kohë Cadillac dhe Hummer

Modelet e Reja
Shtyhet për kohë të pacaktuar prezantimi i Hummerit të ri që mbushet me rrymë

Shtyhet për kohë të pacaktuar prezantimi i Hummerit të ri që mbushet me rrymë

Modelet e Reja
Duhet pritur sërish për prezantimin e Hummerit të ri

Duhet pritur sërish për prezantimin e Hummerit të ri

Modelet e Reja
Hummer ri dizajnon logon për makinën e re që mbushet me rrymë, mësohet edhe dukja që do ta ketë pjesa e përparme e makinës

Hummer ri dizajnon logon për makinën e re që mbushet me rrymë, mësohet edhe dukja që do ta ketë pjesa e përparme e makinës

Modelet e Reja