LAJMI I FUNDIT:

Gjenocid

14 Artikuj

Një serb i akuzuar për vrasjen e 33 shqiptarëve në Pejë, arrestohet në Hungari – pritet ekstradimi i tij në Kosovë

Një serb i akuzuar për vrasjen e 33 shqiptarëve në Pejë, arrestohet në Hungari – pritet ekstradimi i tij në Kosovë

Kosovë
Seancë përkujtimore në Kuvendin e Shqipërisë për viktimat e gjenocidit mbi popullsinë çame

Seancë përkujtimore në Kuvendin e Shqipërisë për viktimat e gjenocidit mbi popullsinë çame

Shqipëri
Biden i përshkruan veprimet e ushtrisë ruse në Ukrainë si gjenocid

Biden i përshkruan veprimet e ushtrisë ruse në Ukrainë si gjenocid

Evropa
A mund Kosova ta padisë Serbinë për gjenocid gjatë luftës?

A mund Kosova ta padisë Serbinë për gjenocid gjatë luftës?

Kosovë
Nobelistja e Paqes në Hagë për gjenocid

Nobelistja e Paqes në Hagë për gjenocid

Nga Bota
Thaçi në 20 vjetorin e masakrës në Izbicë: Serbia bëri gjenocid dhe spastrim etnik në Kosovë

Thaçi në 20 vjetorin e masakrës në Izbicë: Serbia bëri gjenocid dhe spastrim etnik në Kosovë

Kosovë
Kandiq: Serbia është shtet i gjenocidit

Kandiq: Serbia është shtet i gjenocidit

Kosovë
Mianmari kundërshton raportin e OKB-së për gjenocid

Mianmari kundërshton raportin e OKB-së për gjenocid

Nga Bota
Siri, gjenocid në Gutën Lindore, në sytë e bashkësisë ndërkombëtare

Siri, gjenocid në Gutën Lindore, në sytë e bashkësisë ndërkombëtare

Nga Bota
Ramadani: Vrasjet në Zajaz, mund të klasifikohen si gjenocid

Ramadani: Vrasjet në Zajaz, mund të klasifikohen si gjenocid

Maqedonia e Veriut
Varrimi i viktimave të gjenocidit në Kërçovë do të bëhet këtë fundjavë

Varrimi i viktimave të gjenocidit në Kërçovë do të bëhet këtë fundjavë

Maqedonia e Veriut
Sarajeva me ankesë ndaj OKB-së për lirimin e Serbisë nga gjenocidi

Sarajeva me ankesë ndaj OKB-së për lirimin e Serbisë nga gjenocidi

Nga Bota
Shqipëria në emër të Thaçit do ta padisë Serbinë për gjenocid

Shqipëria në emër të Thaçit do ta padisë Serbinë për gjenocid

Kosovë
Padia e Kosovës ndaj Serbisë për gjenocid ‘ka gjasa të dështojë’

Padia e Kosovës ndaj Serbisë për gjenocid ‘ka gjasa të dështojë’

Kosovë