LAJMI I FUNDIT:

FRONTEX

45 Artikuj

Emigrantët e paligjshëm, BE-ja dakordon marrëveshje me Shqipërinë për operacionet e Frontex

Emigrantët e paligjshëm, BE-ja dakordon marrëveshje me Shqipërinë për operacionet e Frontex

Shqipëri
Shqipëria nënshkruan marrëveshjen me FRONTEX për operacionet në kufi

Shqipëria nënshkruan marrëveshjen me FRONTEX për operacionet në kufi

Shqipëri
Mbyllen 15 lokale ‘muzikë live’ dhe 17 qendra masazhi – arrestohen 14 persona

Mbyllen 15 lokale ‘muzikë live’ dhe 17 qendra masazhi – arrestohen 14 persona

Kosovë
RMV, rriten rastet e dhunës fizike dhe psikike ndaj migrantëve

RMV, rriten rastet e dhunës fizike dhe psikike ndaj migrantëve

Maqedonia e Veriut
Fillon operacioni i përbashkët FRONTEX në Maqedoni, do të zgjasë deri vitin e ardhshëm

Fillon operacioni i përbashkët FRONTEX në Maqedoni, do të zgjasë deri vitin e ardhshëm

Maqedonia e Veriut
Policia evropiane filloi zyrtarisht operacionin e përbashkët me kolegët e tyre në Maqedoninë e Veriut

Policia evropiane filloi zyrtarisht operacionin e përbashkët me kolegët e tyre në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Hungaria do të dërgojë njësi të reja policore në Maqedoni dhe Serbi

Hungaria do të dërgojë njësi të reja policore në Maqedoni dhe Serbi

Politikë
Këshilli i BE-së miratoi marrëveshjen me Maqedoninë e Veriut për Frontex

Këshilli i BE-së miratoi marrëveshjen me Maqedoninë e Veriut për Frontex

Maqedonia e Veriut
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për ratifikimin e marrëveshjes me Fronteks

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për ratifikimin e marrëveshjes me Fronteks

Maqedonia e Veriut
Emigracioni i paligjshëm, KE propozon plan veprimi për bashkëpunim me Ballkanin Perëndimor

Emigracioni i paligjshëm, KE propozon plan veprimi për bashkëpunim me Ballkanin Perëndimor

Shqipëri
Ballkani Perëndimor mbetet korridori më i ‘nxehtë’ për kalimin e migrantëve të paligjshëm

Ballkani Perëndimor mbetet korridori më i ‘nxehtë’ për kalimin e migrantëve të paligjshëm

Shqipëri
Nënshkruhet marrëveshja në mes Maqedonisë së Veriut dhe FRONTEX-it

Nënshkruhet marrëveshja në mes Maqedonisë së Veriut dhe FRONTEX-it

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Me Marrëveshjen për FRONTEX do të sigurojmë mbrojtje më të mirë të kufijve

Spasovski: Me Marrëveshjen për FRONTEX do të sigurojmë mbrojtje më të mirë të kufijve

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Marrëveshja me Frontex më në fund është në gjuhën maqedonase pa shtesa

Spasovski: Marrëveshja me Frontex më në fund është në gjuhën maqedonase pa shtesa

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut nënshkruan marrëveshje me Fronteks, Bullgaria nuk vendosi veto

Maqedonia e Veriut nënshkruan marrëveshje me Fronteks, Bullgaria nuk vendosi veto

Maqedonia e Veriut
Shqiptarët, “të refuzuarit” e mëdhenj të Europës

Shqiptarët, “të refuzuarit” e mëdhenj të Europës

Shqipëri
Shqiptarët e parregullt në BE kryesojnë listën e “kthimeve me forcë” në vitin 2021

Shqiptarët e parregullt në BE kryesojnë listën e “kthimeve me forcë” në vitin 2021

Shqipëri
Deri në fund të vitit mund të finalizohet marrëveshja e BE-së dhe Maqedonisë së Veriut për Fronteks

Deri në fund të vitit mund të finalizohet marrëveshja e BE-së dhe Maqedonisë së Veriut për Fronteks

Politikë
Trefishohen në 5 muaj kalimet e parregullta të emigrantëve për në BE nëpërmjet Ballkanit Perëndimor

Trefishohen në 5 muaj kalimet e parregullta të emigrantëve për në BE nëpërmjet Ballkanit Perëndimor

Shqipëri
Policia kufitare identifikon dy automjete BMW X6 të vjedhura nga viti 2010

Policia kufitare identifikon dy automjete BMW X6 të vjedhura nga viti 2010

Kronika e Zezë
FRONTEX: Rruga e Ballkanit Perëndimor, më aktivja për kalimet e paligjshme të migrantëve

FRONTEX: Rruga e Ballkanit Perëndimor, më aktivja për kalimet e paligjshme të migrantëve

Kosovë
648 emigrantë të paligjshëm janë kapur që nga fillimi i vitit në Gjirokastër, 26 persona kanë rënë në pranga

648 emigrantë të paligjshëm janë kapur që nga fillimi i vitit në Gjirokastër, 26 persona kanë rënë në pranga

Shqipëri
Ballkani Perëndimor drejt ndalimit të trafikut ilegal të armëve të zjarrit

Ballkani Perëndimor drejt ndalimit të trafikut ilegal të armëve të zjarrit

Siguri
KE: Marrëveshja me Frontex-in nuk mund të nënshkruhet për shkak të gjuhës maqedonase

KE: Marrëveshja me Frontex-in nuk mund të nënshkruhet për shkak të gjuhës maqedonase

Maqedonia e Veriut