LAJMI I FUNDIT:

Dentisti

25 Artikuj

Antibiotikët tek dentisti, shumë të përshkruara dhe shpesh keq të përdorura

Antibiotikët tek dentisti, shumë të përshkruara dhe shpesh keq të përdorura

Shëndetësi Lajme
Gjërat befasuese që dentisti e di për ju sapo të hapni gojën

Gjërat befasuese që dentisti e di për ju sapo të hapni gojën

Këshilla mjekësore
Dentisti francez burgoset për gjymtimin e pacientëve me punë të panevojshme

Dentisti francez burgoset për gjymtimin e pacientëve me punë të panevojshme

Evropa
Alergji tek dentisti – ç’duhet të bëjmë dhe si ta evitojmë

Alergji tek dentisti – ç’duhet të bëjmë dhe si ta evitojmë

Këshilla mjekësore
Këshilla për prindërit e fëmijëve me autizëm, përgatitja për vizitë tek dentisti!

Këshilla për prindërit e fëmijëve me autizëm, përgatitja për vizitë tek dentisti!

Temat Javore
Ecja “Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur”, kërkohet ndalimi i ushqimeve të dëmshme në shkolla

Ecja “Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur”, kërkohet ndalimi i ushqimeve të dëmshme në shkolla

Kosovë
Dentisti mund të zbulojë edhe probleme të tjera shëndetësore gjatë ekzaminimit

Dentisti mund të zbulojë edhe probleme të tjera shëndetësore gjatë ekzaminimit

Këshilla mjekësore
Në këtë mënyrë, fëmija nuk do të ketë frikë nga dentisti

Në këtë mënyrë, fëmija nuk do të ketë frikë nga dentisti

Këshilla për prindër
Prishtina bëhet me studion më moderne dentale – Endodontic Dental Studio

Prishtina bëhet me studion më moderne dentale – Endodontic Dental Studio

Marketing
Si të veproni nëse bebes i vonohet dhëmbi i parë? Kur është koha të kërkoni këshillën e stomatologut

Si të veproni nëse bebes i vonohet dhëmbi i parë? Kur është koha të kërkoni këshillën e stomatologut

Këshilla mjekësore
Stomatologu shpjegoi se si ai mund të dijë nëse keni bërë seks oral kohët e fundit, por ai nuk e dinte se ai do të bëhej hit në internet

Stomatologu shpjegoi se si ai mund të dijë nëse keni bërë seks oral kohët e fundit, por ai nuk e dinte se ai do të bëhej hit në internet

Fun Lajme
Nxjerrja e dhëmbëve të qumështit nuk shkakton dhimbje te fëmijët

Nxjerrja e dhëmbëve të qumështit nuk shkakton dhimbje te fëmijët

Këshilla mjekësore
Dentisti turk kalon kohën e lirë, duke mbuluar macet dhe qentë endacakë nëpër Stambollin e ftohtë (Foto)

Dentisti turk kalon kohën e lirë, duke mbuluar macet dhe qentë endacakë nëpër Stambollin e ftohtë (Foto)

Interesante
Lista me punët më të mira për vitin 2018

Lista me punët më të mira për vitin 2018

Lifestyle
Dentisti britanik tregon rastet më ekstreme, çfarë i ndodhë dhëmbëve kur shmangen vizitat mjekësore (Foto)

Dentisti britanik tregon rastet më ekstreme, çfarë i ndodhë dhëmbëve kur shmangen vizitat mjekësore (Foto)

Interesante
E rrallë: Pas 12 ditësh që lindi, prindërit detyrohen ta dërgojnë te dentisti (Foto)

E rrallë: Pas 12 ditësh që lindi, prindërit detyrohen ta dërgojnë te dentisti (Foto)

Interesante
Ky burrë nuk i lau dhëmbët për 20 vjet, tani dentisti ia ka kthyer buzëqeshjen (Video)

Ky burrë nuk i lau dhëmbët për 20 vjet, tani dentisti ia ka kthyer buzëqeshjen (Video)

Interesante
E dimë që urreni dentistin, mirëpo këtë patjetër duhet ta shikoni!

E dimë që urreni dentistin, mirëpo këtë patjetër duhet ta shikoni!

Shëndetësi Lajme
Pastrimi i dhëmbëve mund të parandalojë diabetin

Pastrimi i dhëmbëve mund të parandalojë diabetin

Shëndetësi Lajme
Luana Vjollca, atraktive edhe te dentisti (Foto)

Luana Vjollca, atraktive edhe te dentisti (Foto)

Yjet
Anash dhëmbëve të zverdhur, pacientes i lëvizin dhjetëra krimba (Video)

Anash dhëmbëve të zverdhur, pacientes i lëvizin dhjetëra krimba (Video)

Dështime
Dentisti nxjerri vet dhëmbin para pasqyrës, teknika që nuk duhet kurrë ta provoni në shtëpi (Video)

Dentisti nxjerri vet dhëmbin para pasqyrës, teknika që nuk duhet kurrë ta provoni në shtëpi (Video)

Dështime
Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Të tjera
Për 180 mijë zviceranë, denstisti është “luks” i shtrenjtë

Për 180 mijë zviceranë, denstisti është “luks” i shtrenjtë

Nga Bota