LAJMI I FUNDIT:

Deficiti tregtar

34 Artikuj

Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Financa
Bien eksportet për të tretin muaj me radhë në maj, thellohet deficiti tregtar i Shqipërisë

Bien eksportet për të tretin muaj me radhë në maj, thellohet deficiti tregtar i Shqipërisë

Shqipëri
Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Të Tjera
Rukiqi: Thellimi i deficitit tregtar në vlera rekord, një tjetër dështim i kësaj qeverie

Rukiqi: Thellimi i deficitit tregtar në vlera rekord, një tjetër dështim i kësaj qeverie

Të Tjera
Kosova bilanc pozitiv tregtar me Zvicrën – 10 produktet më të eksportuara dhe ato të importuara nga shteti helvetik për vitin 2022

Kosova bilanc pozitiv tregtar me Zvicrën – 10 produktet më të eksportuara dhe ato të importuara nga shteti helvetik për vitin 2022

Ismail Jakupi
Guvernatori i BQK-së: Deficiti tregtar po e pengon rritjen ekonomike

Guvernatori i BQK-së: Deficiti tregtar po e pengon rritjen ekonomike

Financa
Deficiti i tregtar i mallrave të BE-së arrin në 46 miliardë euro

Deficiti i tregtar i mallrave të BE-së arrin në 46 miliardë euro

Botë
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, gjatë muajit tetor rritet për 13 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, gjatë muajit tetor rritet për 13 për qind

Të Tjera
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda një viti rritet rreth 20 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda një viti rritet rreth 20 për qind

Të Tjera
PDK akuzon Qeverinë Kurti se po i varfëron qytetarët, thonë se Kosova ka shënuar rekord të deficitit tregtar rreth 4 miliardë euro

PDK akuzon Qeverinë Kurti se po i varfëron qytetarët, thonë se Kosova ka shënuar rekord të deficitit tregtar rreth 4 miliardë euro

Të Tjera
Eksportet shqiptare rriten me gati 50 për qind në janar-prill, deficiti tregtar shkon në rreth 1 miliard euro

Eksportet shqiptare rriten me gati 50 për qind në janar-prill, deficiti tregtar shkon në rreth 1 miliard euro

Klaudjo Jonuzaj
Shqipëria eksporton rreth 980 milionë euro mallra në janar-mars, rritje me gati 50 për qind krahasuar me vitin e kaluar

Shqipëria eksporton rreth 980 milionë euro mallra në janar-mars, rritje me gati 50 për qind krahasuar me vitin e kaluar

Klaudjo Jonuzaj
Shqipëria eksporton 286 milionë euro mallra në janar, tkurret deficiti tregtar

Shqipëria eksporton 286 milionë euro mallra në janar, tkurret deficiti tregtar

Klaudjo Jonuzaj
Kosova mban rekord në deficit tregtar – rriten eksportet me SHBA-në, Serbia vazhdon të jetë importuesi kryesor

Kosova mban rekord në deficit tregtar – rriten eksportet me SHBA-në, Serbia vazhdon të jetë importuesi kryesor

Albert Spahiu
Haradinaj: Të ndalet thellimi i deficitit të bilancit tregtar

Haradinaj: Të ndalet thellimi i deficitit të bilancit tregtar

Financa
Rritet edhe për 70 miliardë dollarë deficiti tregtar në SHBA

Rritet edhe për 70 miliardë dollarë deficiti tregtar në SHBA

Botë
Mbi 309 milionë euro deficiti tregtar vetëm në muajin dhjetor 2020

Mbi 309 milionë euro deficiti tregtar vetëm në muajin dhjetor 2020

Ekonomi
Deficiti tregtar i Kosovës kalon mbi 3 miliardë euro – rritet për 4.5 për qind brenda një viti

Deficiti tregtar i Kosovës kalon mbi 3 miliardë euro – rritet për 4.5 për qind brenda një viti

Albert Spahiu
Kosova me deficit tregtar prej tre miliardë eurosh

Kosova me deficit tregtar prej tre miliardë eurosh

Albert Spahiu
Deficiti tregtar i Kosovës kalon mbi tre miliardë euro

Deficiti tregtar i Kosovës kalon mbi tre miliardë euro

Të Tjera
Deficiti tregtar shënon rritje me 11.6%

Deficiti tregtar shënon rritje me 11.6%

Biznes
BE-ja shënon deficit tregtar prej 28.4 miliardë eurosh

BE-ja shënon deficit tregtar prej 28.4 miliardë eurosh

Të Tjera
Kosovës i rritet deficiti tregtar për 2.1%

Kosovës i rritet deficiti tregtar për 2.1%

Biznes
Deficiti tregtar i BE-së për nëntë muaj arrin 25.2 miliardë euro

Deficiti tregtar i BE-së për nëntë muaj arrin 25.2 miliardë euro

Biznes