LAJMI I FUNDIT:

Christian Schmidt

22 Artikuj

Escobar: Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE nuk ka alternativë

Escobar: Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE nuk ka alternativë

Kosovë
Përfaqësuesi i Lartë i BE-së, Schmidt tregohet i ashpër: Politikanët në Bosnje dhe Hercegovinë janë komplet plehra

Përfaqësuesi i Lartë i BE-së, Schmidt tregohet i ashpër: Politikanët në Bosnje dhe Hercegovinë janë komplet plehra

Bosnja
Miratohen ndryshime teknike në ligjin zgjedhor të Bosnje-Hercegovinës, boshnjakët dalin kundër vendimit të Përfaqësuesi të Lartë

Miratohen ndryshime teknike në ligjin zgjedhor të Bosnje-Hercegovinës, boshnjakët dalin kundër vendimit të Përfaqësuesi të Lartë

Bosnja
Gjermania pezullon projektet në Republikën Serbe

Gjermania pezullon projektet në Republikën Serbe

Ballkan
Kurti: Një botë e bashkuar do ta ndalojë Putinin

Kurti: Një botë e bashkuar do ta ndalojë Putinin

Kosovë
Kurti në Munich takohet me përfaqësuesin e Bosnjës: Ndarja dhe copëzimi nuk duhet të fitojnë mbi demokracinë gjithëpërfshirëse

Kurti në Munich takohet me përfaqësuesin e Bosnjës: Ndarja dhe copëzimi nuk duhet të fitojnë mbi demokracinë gjithëpërfshirëse

Kosovë
Schmidt: Dodik duhet ndalur, ai është shkaktari kryesor i krizës në Bosnje

Schmidt: Dodik duhet ndalur, ai është shkaktari kryesor i krizës në Bosnje

Bosnja
Përfaqësuesi ndërkombëtar në Bosnje-Hercegovinë, Schmidt: Shpërbërja e Bosnjës do të ndikonte edhe në çështjen Kosovë-Serbi

Përfaqësuesi ndërkombëtar në Bosnje-Hercegovinë, Schmidt: Shpërbërja e Bosnjës do të ndikonte edhe në çështjen Kosovë-Serbi

Bosnja
Gjermania: Gjendja në Bosnjë-Hercegovinë është alarmuese

Gjermania: Gjendja në Bosnjë-Hercegovinë është alarmuese

Bosnja
Bosnja dhe Hercegovina është në rrezik të shpërbërjes dhe luftës së re, paralajmëron zyrtari më i lartë i BE-së

Bosnja dhe Hercegovina është në rrezik të shpërbërjes dhe luftës së re, paralajmëron zyrtari më i lartë i BE-së

Ballkan
Schmidt: Nuk ka ndryshim të kufijve dhe shtete të reja në Ballkan

Schmidt: Nuk ka ndryshim të kufijve dhe shtete të reja në Ballkan

Kosovë
Deputetët gjermanë nga CDU/CSU kërkojnë nga përgjegjësit në Kosovë që të garantojnë vazhdimësinë e funksionimit të qeverisë

Deputetët gjermanë nga CDU/CSU kërkojnë nga përgjegjësit në Kosovë që të garantojnë vazhdimësinë e funksionimit të qeverisë

Kosovë
Kurti takon diplomatin amerikan dhe deputetë gjermanë, thotë se Kosova tani ka nevojë për këshilla dhe ndihmë

Kurti takon diplomatin amerikan dhe deputetë gjermanë, thotë se Kosova tani ka nevojë për këshilla dhe ndihmë

Kosovë
Deputetët gjermanë: Shkëmbimi i territoreve është i rrezikshëm

Deputetët gjermanë: Shkëmbimi i territoreve është i rrezikshëm

Kosovë
Deputetët gjermanë apel VV-së dhe LDK-së: Mos bllokoni njëra-tjetrën

Deputetët gjermanë apel VV-së dhe LDK-së: Mos bllokoni njëra-tjetrën

Kosovë
Osmani në Berlin takohet me emisarin Grenell dhe deputetët e Bundestagut: Populli i Kosovës foli qartë më 6 tetor, radha jonë ta impelmentojmë

Osmani në Berlin takohet me emisarin Grenell dhe deputetët e Bundestagut: Populli i Kosovës foli qartë më 6 tetor, radha jonë ta impelmentojmë

Kosovë
Haradinaj takoi deputetët e CDU-së, diskutuan për liberalizimin e vizave

Haradinaj takoi deputetët e CDU-së, diskutuan për liberalizimin e vizave

Kosovë
Deputetët gjermanë: Ai që e mendon si zgjidhje shkëmbimin e territoreve, le të mendojë mirë

Deputetët gjermanë: Ai që e mendon si zgjidhje shkëmbimin e territoreve, le të mendojë mirë

Politikë
Mustafa: Qëndrimet e LDK-së dhe CDU-së për dialogun përputhen në tërësi

Mustafa: Qëndrimet e LDK-së dhe CDU-së për dialogun përputhen në tërësi

Politikë
Deputetët e Bundestagut Gjerman sot në Kosovë, takohen me kryeministrin Haradinaj

Deputetët e Bundestagut Gjerman sot në Kosovë, takohen me kryeministrin Haradinaj

Kosovë
Kosova dhe Gjermania intensifikojnë bashkëpunimin në bujqësi

Kosova dhe Gjermania intensifikojnë bashkëpunimin në bujqësi

Bujqësi
Ministri gjerman i Bujqësisë në Kosovë

Ministri gjerman i Bujqësisë në Kosovë

Bujqësi